May 4, 201015 yr ještě o půlnoci sem stačil zavolat, prej všechno vypadá dobře, ale prověřej to... - Red Basic+ - - Praha
May 23, 201015 yr Author od tý doby, co přibyl prázdnej uploadovací kanál, tak jede ten download všelijak... právě teď to vypadá, jako by mi z fp100 udělali fp80 jelikož to jede takhle stabilně, viděl bych to na úmyslný omezení... ale jestli se pak zrychlí upload třeba aspoň na těch 20 Mb/s, tak to těch pár dnů přežiju - Red Basic+ - - Praha
June 2, 201015 yr Author a dneska večer pro velkej úspěch zaseee tentokrát s opakovaným samovolným restartem modemu několikrát po sobě jestli z toho letos nevyleze pořádnej upload, tak budu smutnej - Red Basic+ - - Praha
June 12, 201015 yr Author Vážený pane, kontroloval jsem tedy jak modem, tak lokalitu. Modem je v pořádku, signál v normě, SNR také, ztrátovost nevzniká. Problém je v lokalitě, která je každý večer zatížena. Přes den by měla být rychlost v pořádku. Bude nutné provést posílení lokality. to zase budou dávat dohromady čtvrt roku sotva sem to dopsal, hned byl restart - Red Basic+ - - Praha
June 15, 201015 yr Posledni dva dny mi obcas blikne "Sitovy kabel byl odpojen", tak jednou za 15 minut a hned to zase nabehne. Pritom se nic nezmeni, modem pise: 6-Notice M571.1 Ethernet link up - ready to pass packets 6-Notice M571.4 Ethernet link dormant - not currently active Stava se to nekomu z vas z kobylis taky?
June 18, 201015 yr Author úspěšně reklamováno a sleva 50% na 4 měsíce... aspoň že tak... sem zvědavej, kdy se situace zlepší zase se mi v modemu objevil prázdnej uploadovací kanál, tak možná na podzim zrychlej upload a mohli by to dát nějak dohromady do tý doby... - Red Basic+ - - Praha
June 20, 201015 yr Taky mi to blbne od vcerejska 19.6.2010. Praha 8 Troja - Bohnice. Download kolisa mezi cca 0 - 5 Mbit a to mam 25Mbit, vzdy zatim jelo stabilne.
June 28, 201015 yr Author mám takovej dojem (ne že bych to chtěl zakřiknout), že už je to od víkendu ok šikovný kucííí v upc tak snad to chvíli vydrží... btw v modemu mám všechny kanály stejný - Red Basic+ - - Praha