Posted February 9, 201015 yr Dneska odpoledne jsem zjistil, že na Eurosportu HD je černá obrazovka. Už cca. hodinu je to pořád stejné. Máte taky ten problém? Lokalita: Praha 7
February 9, 201015 yr V Ostravě máme stejný problém. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
February 9, 201015 yr Litoměřice - také EuroSport HD nefunguje (TV hlásí "zakódovaný kanál") NGC HD, který je na stejném multiplexu, jede bez problémů.
February 9, 201015 yr Teda na jednu stranu jsem "rad", ze to neni jen u me. Kazdopadne doufam, ze to opravej, teda pokud o tom v Jupisi vi.....Ja tam radsi nebudu psat, nemam nejak naladu na ty jejich perly - obnovovaci signal, naladte si znovu STB, posleme Vam technika za 300Kc.....
February 9, 201015 yr Ja tam radsi nebudu psat, nemam nejak naladu na ty jejich perly - obnovovaci signal, naladte si znovu STB, posleme Vam technika za 300Kc..... a ještě zkontrolujte kabely . Teď jsem volala na upc linku a mají tam namluvenou omluvu za výpadek Eurosportu HD v celé ČR. Na nápravě pracují. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
February 9, 201015 yr Už se to rozbehlo ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
February 9, 201015 yr Schválně kolikrát to vypadne během olympiády. Kdo se chce vsadit ? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město