Posted February 5, 201015 yr Chci si pořídit digitální televizi UPC s nabídkou Standard. Některé programy tam mají v HD. Když si tuto nabídku objednám, půjde mi HD přes setobox zapůjčený od UPC, nebo si musím pořídit svůj? (fullHD televizi mám)
February 5, 201015 yr Ano půjde, ale musíš mít od nich půjčený HD STB, Handan CV-7000. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
February 5, 201015 yr A ten mi půjčí automaticky a zadarmo? Nebo standardně půjčují jiný který HD neumí a za tento si musím připlatit?
February 5, 201015 yr Zadarmo půjčují základní STB CV-5000. HD STB CV-7000 si můžete pronajmout za 150Kč/měs. Co se týče těch HD kanálů, tak ve standardu jsou: ČT HD, Nova HD, Barrandov HD, National Geographic HD, Nova Sport HD, Eurosport HD Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
February 6, 201015 yr Momentálně kvůli velkýmu zájmu asi kvůli olympiádě nejsou HD Boxy k dostání. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
February 6, 201015 yr LOL? To jako vážně? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
February 7, 201015 yr Vladimirek: To těžko. CV-7000 HD momentálně vyprodán. Smutné, že ti, co nemají tv na CAM modul, mají teď s HD smůlu. Ale pozitivní je, že už asi konečně připravují Kaon, i když zatím info o ceně není. Netušíte někdo, za kolik mají Kaon prodávat? Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
February 7, 201015 yr Jo to by měli...chtěl bych si nahrávat z HBO HD příští měsíc Pacifik, ale asi nebude jak. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město