Slamb Odesláno 10. února 2010 Autor Sdílet Odesláno 10. února 2010 (upraveno) je to +/- stejný... jestli to už neni vzdáleností, ale zas tak daleko to ještě neni, do londýna je pokles jenom o 3 Mb/s... Upraveno 10. února 2010 uživatelem Návštěvník Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 10. února 2010 Sdílet Odesláno 10. února 2010 Jůů konečně měření i pro Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 20. února 2010 Autor Sdílet Odesláno 20. února 2010 tak teda tohle mi normálně vyrazilo dech nevim, co rhost přimělo k upgradu (že by nástup serveru upc? ), ale v praze už se dá naměřit stovka... a veme to i 10 Mb/s upload (s čímž rhost problémy neměl)... dobrá práce Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. března 2010 Autor Sdílet Odesláno 12. března 2010 tak sem po čase zkusil testovací server upc a už to začíná k něčemu vypadat s tim uploadem... ale pořád tam něco málo chybí, no... upc: rhost: a tohle dole je můj podpis z rhostu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. března 2010 Autor Sdílet Odesláno 13. března 2010 k praze přibyla vysoce kvalitní plzeň university of west bohemia - na ftp.zcu.cz testuju běžně Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 14. března 2010 Sdílet Odesláno 14. března 2010 Díky za upozornění, teď jsem taky odzkoušel a mohu konstatovat, že ping směrem na Plzeň, je řekl bych momentálně u mě nejnižší 12ms. Brno (síť UPC) obvykle cca. 20ms. Můj tarif 30/1,5 Měření: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hanys.k Odesláno 14. března 2010 Sdílet Odesláno 14. března 2010 můj 10M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. března 2010 Sdílet Odesláno 31. března 2010 Brno uz meri presneji, lepsi ping i upload Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 31. března 2010 Autor Sdílet Odesláno 31. března 2010 jo, super Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2010 Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 http://www.speedtest.net/result/778057150.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.