October 31, 200916 yr Dobrý den UPCzóňáci, rozhodli jsme se doma přejít na DVB-C od UPC, ale pořád nějak nemáme jasno. Dostaneme prý (díky akci) zapůjčený "zdarma" druhý STB (poté ale dáma mluvila něco o "dvoutunerovém" zařízení). No, a pořád mi nejde do hlavy, kolik samostatných TV jsme schopni připojit (vyčetl jsem zde, že max. zapůjčí 2 STB + 3 karty). Pokud bych tedy chtěl 3.TV, mohl bych využít té třetí karty a použít ji ve vlastním (buď PCI karta nebo vlastní STB, které zde jsou doporučené k zakoupení) zařízení? Díky moc za odpovědi, já to tu totiž moc nechápu :oops:
October 31, 200916 yr Přesně tak, UPC ti zapůjčí max. 2 set-top-boxy se 2 kartami. Pokud chceš ještě 3. TV, tak si musíš na e-shopu www.dvb-c-shop.cz zakoupit CA modul, ke kterému ti přibalí i 3. kartu. Tento CA modul s kartou potom můžeš dát do televize s DVB-C tunerem a CI slotem nebo do DVB-C set-top-boxu s CI slotem. Takže celkem na jednu smlouvu můžeš na digitál zapojit 3 televize. Další televize (4., 5., ...) můžeš už zapojit jen na analog.
October 31, 200916 yr co ja vim tak modulu muzes mit kolik chces, UPC omezuje jenom pocet pronajatych STB s kartou
November 1, 200916 yr Tak já nevím, třeba to teď změnili. Ale někde zde na fóru jsem už četl, že ti půjčí max. 2 STB, ale celkem max. 3 karty. Tzn., pokud máš od nich pronajatý 2 STB, tak už si můžeš dokoupit jen jeden modul a máš tedy celkem 3 karty. Prostě maximum by měly být jen 3 Conax karty. Je jedno v jaké kombinaci, můžeš mít třeba celkem 3 moduly, ale nesmíš mít od nich žádný STB pronajatý. Snad to tak je pořád, jestli ne, tak se omlouvám za šířený fám.
November 1, 200916 yr UPC zapůjčuje max. 2 zařízení (+karty) U LICI si člověk může koupit klidně 50 modulů do CI a 30 STB když bude chtít Prý se vzhledem k prováděné digitalizaci uvažuje o navíšení počtu zapůjčovaných zařízení. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
November 1, 200916 yr Tak jsem to nenašel zde na fóru, ale přímo na e-shopu Licy, cituji: "Od: Petr Hejduk (2009-03-09 13:34:06) Dobrý den, na jednu smlouvu od UPC můžete využívat až 3 Smart karty."
November 2, 200916 yr Tak od spol. Lica s.r.o. mi přišla odpověď Vážený pane, Maximální počet přístrojů na jednu smlouvu je 4 ks. S pozdravem, Petrová Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx