Odesláno 13. října 2019 5 let ahoj, mám problém s hraním on line her s "nat type" . Občas se nespojím s kamarády ve hrách nebo mě to nepustí (nenajde lobby). Prošel jsem si pár videi s návodem zkoušel nastavit podle návodu ale beze změny, porty jsem nastavoval, uPnP povolené , neměl by někdo radu ? Ve hře mi to píše "Nat Moderate" OS : win 10 modem : COMPAL CH7465LG hra : call of duty black ops II Nejsem žádný guru děkuji Upraveno 13. října 2019 5 let uživatelem Kris
Odesláno 14. října 2019 5 let Asi jedina rada je - dat Compal do bridge modu a pouzit vlastny router, co podporuje Full Cone NAT.. tych zial tiez nie je vela. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 14. října 2019 5 let Děkuji za radu, ale dělal mi to avast. Dnes jsem ho zkusil vypnout, a zapnout hru a najednou "Nat Open" Takže jsem použil google a někde na forum byla rada Firewall do soukromí a funguje. ‴ Set the firewall to private. ‴ Avast → Menu → Nastavení → Ochrana → Firewall → v soukromí
Odesláno 15. října 2019 5 let Aha, ja som myslel, ze mas Xbox konzolu (podla tej hlasky). Super - Základní - Bratislava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.