Posted October 13, 20195 yr ahoj, mám problém s hraním on line her s "nat type" . Občas se nespojím s kamarády ve hrách nebo mě to nepustí (nenajde lobby). Prošel jsem si pár videi s návodem zkoušel nastavit podle návodu ale beze změny, porty jsem nastavoval, uPnP povolené , neměl by někdo radu ? Ve hře mi to píše "Nat Moderate" OS : win 10 modem : COMPAL CH7465LG hra : call of duty black ops II Nejsem žádný guru děkuji Edited October 13, 20195 yr by Kris
October 14, 20195 yr Asi jedina rada je - dat Compal do bridge modu a pouzit vlastny router, co podporuje Full Cone NAT.. tych zial tiez nie je vela. Super - Základní - Bratislava
October 14, 20195 yr Děkuji za radu, ale dělal mi to avast. Dnes jsem ho zkusil vypnout, a zapnout hru a najednou "Nat Open" Takže jsem použil google a někde na forum byla rada Firewall do soukromí a funguje. ‴ Set the firewall to private. ‴ Avast → Menu → Nastavení → Ochrana → Firewall → v soukromí
October 15, 20195 yr Aha, ja som myslel, ze mas Xbox konzolu (podla tej hlasky). Super - Základní - Bratislava