Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Dobrý den ,

zvažuji přechod k UPC ,ale temata tady na foru mě dost odrazují . Vím že se sem chodí ventilovat uživatelé kterým to funguje hůř a že ti kteří jsou spokojeni sem moc nechodí . Přesto bych se chtěl zeptat někoho komu služba funguje korektne (tarif 20 mb ) jaké jsou zkušenosti s pingem , jak vypada treba tracert na nix.cz , jak vypada speedtest na rychlost.cz nebo speedtest.net , jaka je stabilita (jak se pohybuje rychlost v zavisloti na deni dobe ) a pripadne jestli je pocas dne nejaky packet lost . A uvedte prosim taky lokalitu . Diky za info

Odesláno

Do konce brezna by melo (podle planu) dojit k dokonceni upgradu site, do tohoto data se podle me da jen spekulovat co je skutecny problem a co je jen docasne omezeni ze strany UPC, protoze na siti se jeste v urcitych lokalitach pracuje.

Kazdopadne ja jsem spokojen, rychlost temer vdy jede podle udavane.

Na konci brezna ma dojit jeste k navyseni, tak jsem sam zvedav jak to cele dopadne.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Dobrý den ,

zvažuji přechod k UPC ,ale temata tady na foru mě dost odrazují . Vím že se sem chodí ventilovat uživatelé kterým to funguje hůř a že ti kteří jsou spokojeni sem moc nechodí . Přesto bych se chtěl zeptat někoho komu služba funguje korektne (tarif 20 mb ) jaké jsou zkušenosti s pingem , jak vypada treba tracert na nix.cz , jak vypada speedtest na rychlost.cz nebo speedtest.net , jaka je stabilita (jak se pohybuje rychlost v zavisloti na deni dobe ) a pripadne jestli je pocas dne nejaky packet lost . A uvedte prosim taky lokalitu . Diky za info

pokud mas jinou, lepsi moznost, tak urcite ne. napriklad netbox apod., ale bohuzel spolecnosti s lepsima sluzbama maj vetsinou mensi pokryti, bohuzel...

Odesláno

Ze své zkušenosti, kdy jsem začínal na karnevalu někdy před 8 lety, tak výpadky jsou opravdu minimální. Samozřejmě sem tam se vyskytl.

Během posledního půl roku jsem míval často problémy s pingem v online hrách a stále mívám, ale není to zase nic otřesného.

Torrenty jedou docela solidně dopoledne a odpoledne do 3, pak to klesá a večer mi to nefachá. Ale zase opravili Rapidshare, který celkem slušně tahá.

Odesláno

Reknu to takhle pokavad mas na vyber mezi adsl a kabelovkou tak ber kabel..

Odesláno

pokud bude upc to, co dela doted, ber radsi adsl 8)

Odesláno

pokud bude upc to, co dela doted, ber radsi adsl 8)

Taky bych raději ADSL. Sice z něj dostanu jen okolo 6 mega, ale funguje všechno.

Odesláno

Těch 6 mega z ADSL O2 nedostaneš ani náhodou, kámoš ho má (nemají kabel) a jede max. okolo 2-3 mega, záleží na vzdálenosti od ústředny na počtu aktivních uživatelů ... Ber raději kabelovku, při tarifu 10M tam těch min. 6 mega mít budeš

Odesláno
Těch 6 mega z ADSL O2 nedostaneš ani náhodou, kámoš ho má (nemají kabel) a jede max. okolo 2-3 mega, záleží na vzdálenosti od ústředny na počtu aktivních uživatelů ... Ber raději kabelovku, při tarifu 10M tam těch min. 6 mega mít budeš

zalezi, na co chces net pouzivat, pokud treba na dc++ a torrenty, ktery jsou v soucasny dobe blokovany, tak upc urcite ne, pokud na prohlizeni stranek, mail apod., tak je jedno jestli budes mit 3 mega bo 6...pokud na neco jinyho, tak uz budes vedet sam... :wink:

chtelo by to testnout, jake rychlosti u adsl u vas dosahnes, zeptej se treba nekoho v okoli...

a o2 nejsou jedini, kdo adsl poskytuje

Odesláno

Takže... těch 290 metrů od ústředny jede sousedovi adsl na jeho 16M tarifu okolo 8 - 9 mega a blokované není nic - jeden poznatek... na mém kabelu 25M jedu 4-6 mega - druhý poznatek... co si lze z toho vyvodit???!!!

Ano, 6 mega, kde je blokovaný kde co.. díky, ale doporučit skutečně nemohu...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague