Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jako (potenciální) zákazník Karnevalu (Turbo/Trubo Premium) bych nejvíce uvítal: 22 hlasů

1. 1. Jako (potenciální) zákazník Karnevalu (Turbo/Trubo Premium) bych nejvíce uvítal:

• Snížení ceny
      13
    • Zvýšení rychlosti
      1
    • Zvýšení datového limitu
      8
    • Netoužím nijak zvlášť po jakýchkoliv změnách
      0

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Odesláno

No právě, čili to vypadá, že rychlost zvyšují taky kvůli tomu, aby zákazníci neutíkali k Chello Easy, no a samozřejmě si tím zrychlením udělají pěknou reklamu v médiích teď před Vánoci... :wink:

Odesláno

Ja bych taky uvital zrychleni Turba, me by se libilo pripojeni tak 1500/300. Hlavne jde o ten UPLOAD, kdyz posilate velky mail, pripadne neco vetsiho na FTP, tak tech 150 je opravdu malo.. Limity at zustanou stejne, pripadne at se trochu zvetsi treba na 25-30GB.

Odesláno

60% chce snizeni ceny ?.Hmm ja mel takovej dojem ze kazdej chce vetsi limit.1200kč nebo kolik to je mesicne prece neni takovej financni zahul a pokud pro nekoho ano tak tu je ta levna verze.

Odesláno
60% chce snizeni ceny ?.Hmm ja mel takovej dojem ze kazdej chce vetsi limit.1200kč nebo kolik to je mesicne prece neni takovej financni zahul a pokud pro nekoho ano tak tu je ta levna verze.

No jak pro koho. 1290 Kč (nebo 1090 Kč s TV) není zrovna málo - pro tebe je to třeba malá částka, pro mě zase tak malá není. Rychlost 1 mbit je pro mě dostačující, limit je taky stanovený celkem rozumně, takže nejakutnější je cena.

A o levné verzi, která ve skutečnosti levná není, bych raději nemluvil.

Odesláno

No jak pro koho. 1290 Kč (nebo 1090 Kč s TV) není zrovna málo - pro tebe je to třeba malá částka, pro mě zase tak malá není. Rychlost 1 mbit je pro mě dostačující, limit je taky stanovený celkem rozumně, takže nejakutnější je cena.

S timhle plne souhlasim a ani se nedivim ze tolik lidi hlasovalo stejne jako ja - rychlost je dobra, s limitem vychazim krasne a to se porad snazim stahovat (staci si to rozdelit, pak pro me 20GB malo fakt neni), takze bych uvital taky pouze to zlevneni :wink:

Pravdou ale je, ze "hrozej" vsechny ostatni varianty, jen to zlevneni asi dost tezko. No uvidime, minimalne co prinese prvni kvartal pristiho roku :)

Odesláno

No ono si to staci secist, kolik das Karnevalu za rok, a hned Ti to tak rozumny pripadat nebude.

• po 2 týdnech...
Odesláno

A v diskuzi všichni remcají. 20 GB na upload je docela dost.

Odesláno

Klepu všude kam mně napadne a nic......

Je to řekl bych mírně nefunkční....

Odesláno
Klepu všude kam mně napadne a nic......

Je to řekl bych mírně nefunkční....

Musíš se zaregistrovat, neregistrovaní obvykle hlasovat nemohou. :wink:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague