Přejít na obsah

všeobecný POKEC okolo DVB aneb tlachání o všem možném :-)


Návštěvník Big.rob

Doporučené příspěvky

Promiňte, ale už bychom se mohli vrátit k digiálu a ne tu tlachat o genitálu. Tak ví už někdo co se nového chystá? Jaká zlepšení u UPC a pod?

 

Tady a nikde se nic nedozvíš, je to "firemní tajemstv!í a já tady nic neprozradím, tak každý den scanuj, třeba budeš třikrát do roka nepříjemně překvapený! Nevím proč jsem se zde tak znepříjemnil, nebo mě napadá ... Karel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promiňte, ale už bychom se mohli vrátit k digiálu a ne tu tlachat o genitálu. Tak ví už někdo co se nového chystá? Jaká zlepšení u UPC a pod?

 

Tady a nikde se nic nedozvíš, je to "firemní tajemstv!í a já tady nic neprozradím, tak každý den scanuj, třeba budeš třikrát do roka nepříjemně překvapený! Nevím proč jsem se zde tak znepříjemnil, nebo mě napadá ... Karel

 

já tě nenapadám, jen čtu a nekomentuju radši vůbec nic :)

hele Karle, tak mi řekni pls jaký ty kanály přibudou v květnu ?... jestli jsem to trefil ??

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník yoky

Karle, nemyslel jsem tím kohokoliv nebo cokoli. Jen mi připadalo, že jsme v diskuzi trochu ujeli někam mimo. Ovšem dostal jsi mi s tím firemním tajemstvím. Tohle nechápu. Jiní poskytovatelé jasně deklarují co budou dávat a kdy. A je to součást marketingu. Pracuji ve velké mozinárodní firmě a konkurenci máme velikou. Plán nových produktů a jejich realizace je jedna z věcí, která nás dost drží a pomáhá v rozvoji dalších a stávajících obchodních vztahů. Ale na druhé straně zavazuje k tomu, abychom to také realizovali. To je otázka budování určité důvěry. A zpět k UPC to něco naznačí, ale neřekne co a kdy a to pro mne znamená, že snad nemá žádný plán rozvoje a zavádění nových programů. Vzhledem k tomu, že si asi myslí, že jsou veůcí a nemají konkurenci. Jenže za pár let to může být jinak a pokud sleduji konkurenci tak se snaží. Bohužel jsem tohle zažřil u jiné mezinárodní firmy, která byla v čele trhu a ono nám se nic nestane se po určité době změnilo a konkurencer dokázala , že i největší obchodní společnost s veškerou celosvětovou podporou se dostane do problémů, kdy bude bojovat o život. Ještě k firemnímu tajemství jsou dale ostřejší informace, které při jejich zjištění mohou značně poskytnout výhody tomu, kdo je získá, ale znalost programovcé nabídky a její realizace mezi ně nepatří. Navíc vždyť tu skoro není konkurence v oblasti DVB-C. Ale třeba má UPC jinou obchodní strategii.

Jinak omlouvám se všem za off topic. Už nebudu zlobit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to yorky:

Jenomže UPC nepotřebuje prozrazovat žádné tajemvství, protože reaguje na zatím v bezkonkurenčním boji pouze o dolar na hlavičku! Nikým zatím není v ČR k dnešnímu dni ohrožován :) Vešchny subjekty podnikajicí ve stejném oboru pouze smlouvá a nebo dotuje a na Slovensku fest. Pánové, zbytek v kabelu a v satetilu v ČR, krom zase jedné společnosti "živoří" a snaží vydělat to, co v našem státě zákony jedné společnosti dopřává, nebo významně dopřávalo. Vše začalo v devadesátých letech, kdy socané dovolili nemožné, sloučení kabelovek. Mnoho lidí vzpomíná v Praze na Datel Kabel a Kabel Net v celé republice a na jiné společnosti tohoto typu, kdy měli 36 programů za cca 266, CZ| :) Mnoho lidí dalo UPC k soudu, že po nákupu Datel Kabelu dali UPC k soudu za zvýšení cen a NEPOMOHLI SI. PROHRÁLI! Ale na druhou stranu, UPC začalo budit respekt (Made in Holand UPC) u zahraničních tv a ti chtěli tím pádem zase dolárek na hlavu. Je to začarovaný kruh nadnárodních společností podnikajicích v ČR. Proč od určitého roku jsme přišli o RTL, PRO7, SAT1, ZDF, RAI, TVE a třeba ORT? Prostě je to tak, nejsme už chudý kraj, kdy chce UPC za příklkladem digi Supreme cca 1000,- CZK. A tak už nebudou zahr. tv nechtít hezkou platbu od UPC ČR. A dnes UPC splácíme mnoho investic, mimochodem i mnoho za předělání analogové sítě za optiku. Z více jak 82% v celé české republice UPC předělala síť, která dnes umožňuje přenos dat, to se týká Internetu a dnes digi. Praha byla při odkupu v uvedných letech trystkní a české ostatní kraje :( Příkladem může být i ta informace, že domácí zásuvka v bytech v té době přicházela v těchto v letech společnost na cca 20.000 CZK, tedy i u babiček s mini nabídkou (148,- CZK/m). Proto UPC musí reagovat na v uzovkách "konkurenci" a (vydělávat), šetřit na svých programech. Asi jste si už mnohokrát říkali, že naše česká kabelovka je plná zvířátek a hystorie a maďarského vaření šlichet, ale to jsou ve velikém množství UPC programy, které vyrábí v rámci UPC Zone. Jsou to programy, jenž se nyní zaplaťpánbůh už pomalu a jistě tlumí a ruší a snad konečně se dostaneme brzy ke světovému běžnému programu. Ale pochybuji, že se brzy dočkáme chytání ryb v českém rybníku,v tv ... to se zatím prostě nevyplat!. UPC Central se nechala slyšet nedávno, že chcce sjednotit program pro Evropu, tak se snad dočkámě lepší kvality a já vím, že už to nebude trvat a že se konečně dočkáme. Apropo, slovenské programy neskončí :) Karel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Big.rob

Tomus : cau , uz se ti nekdo ozval z te stanice BrnoTV ?? me zatim ne , je to tam neaka banda tupanu :lol: , je slusnost aspon odpovedet . Nebo ze to co nam tam ted bezi byl ostry start ?? (promo+text) :lol::lol::lol:

 

Rob

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jin
Co bude na rezervě HD pořád testují EPG 00-00 hodin.

Já stále doufám, že to chystají k termínu 21.-22.4.2009, kdy UPC pořádají to HDTV forum?

Hmmm.... Taky jsem doufal. Ale jak to vypada, tak nic :evil: . Halt budou na HDTV foru bombasticky nabizet "az 6 HD kanalů v naší digitalni kabelovce" :roll: . Nova HD v nedohlednu. Nebo mate nekdo jiny informace...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...