February 4, 200917 yr Chtel bych se zeptat,jestli nahodou nejde propojit STB i do druheho pokoje a platit jen za jeden...Myslim tim k dcerce...dekuji
February 4, 200917 yr 1) Teoreticky jde, ale dcera se bude dívat na to, na co se budete dívat i vy. Protože máte jen jedno dálkové ovládání od STB. 2) První STB (obyčejný Handan 5000) je v ceně, a tedy se neplatí. Tedy pokud chcete plati jen jeden, pořiďte si druhý a ten budete měsíčně platit 90,- Kč. Pokud ten druhý bude lepší (HD rozlišení nebo s harddiskem) platíte měsíčně 150,- Kč.
February 4, 200917 yr A kdy budu chtit na jednu smlovu mit tri STB? At uz pronajaty nebo koupeny s kartou?
February 4, 200917 yr nekde jsem cetl ze UPC povoluje max 2 sparovana zarizeni / 2 moduly, nebo kombinaci 1+1 na jeden programovy balicek
February 4, 200917 yr Já jsem z jednoho příspěvku tady na fóru vyčetl, že pisatel měl 3 karty. Ale nepamatuji si ani kdo, ani v jakém tématu to bylo.
February 4, 200917 yr Já mám tři STB pronajaté od UPC. Sice to na začátku vypadalo jako neřešitelný problém, ale pak jsme se nakonec domluvili. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
February 6, 200917 yr Včera tuším Petr21 napsal, že používá Handan 6000, TV Sony Bravia a nějaký Technisat, tedy taky 3 karty. Asi vás bude víc.