December 27, 200817 yr Měl jsem problémy s příjmem (výpadky obrazu a zvuku, časté zamrzání), byl mi vyměněn STB (původní CV-5000 CINX, s odpojitelnou napájecí šňůrou, za novější CV-5000 CINX iL s pevně připojenou napájecí šňůrou). U toho původního jsem měl do druhého SCARTu na STB přiveden signál z počítače a při vypnutém STB (resp. v StandBy) signál procházel do prvního SCARTu (připojeného k TV), stačilo tedy dálkovým ovladačem vypnout STB a do TV hrál počítač. Na novém STB scarty pro signál průchozí nejsou za žádných okolností, pokud chci sledovat program z PC, musím pracně přepojovat Scarty v TV (tv má jen jeden vstup). Proč starší STB byly standardně průchozí pro signál ve vypnutém stavu (stejně jako všechny ostatní přístroje vybavené 2ma SCARTy a na novějších to nefunguje? Je to možné reklamovat?
December 28, 200817 yr CV-5000 CINX iL se od puvodniho (bez iL) mirne lisi, jak firmwarem, tak i hardwarem (nema RS232 konektor), proto to zrejme nefunguje, mozna by pomohla oprava firmwaru. Zkusim se na to poptat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 28, 200817 yr Zkus napsat do firmy Lica, ta je pro UPC dodavatel hw. Já už jsem to vzdal - po zhruba roce komunikace s UPC jsem pořídil CA modul do tv. Pak sem hoď co ti odepíšou, celkem by mne to zajímalo.