December 11, 200817 yr ahoj, měl bych dotaz na balíček superfilm kdyz to objednám http://www.upc.cz/televize/digitalni_televize/balicky/premiove/superfilm chápete to taky, tak že dostanu i HD STB? to celé na rok za 149?
December 11, 200817 yr jako by to nebylo jedno, když to platí jen do 31.12.2008 Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
December 11, 200817 yr no objednat dá...otázkou je, jak bude vypadat situace od 1.ledna v UPC Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
December 11, 200817 yr Radomir Drda: Základní STB zdarma je, nikoli však HD box. Mimochodem tato informace je uvedena u všech balíčků a programových nabídek...
December 11, 200817 yr ať jsem hledal, jak jsem hledal, nikde jsem nenašel, že by se mělo jednat o hd stb. zdarma zapůjčeným stb určitě myslí, že půjčí standardní handan 5000, kterej mám zadarmo odjakživa. vycházím z toho, že hbo ani cinemax mimo hbo hd ve vysokým rozlišení nevysílá. pochopil bych, kdyby dávali hd stb k nabídce supreme, protože už platíš dost a kvůli 150 kč by se snad nepo. ups, než jsem to napsal, už je to tu od někoho jinýho taky.
December 11, 200817 yr Radomir Drda: Základní STB zdarma je, nikoli však HD box. Mimochodem tato informace je uvedena u všech balíčků a programových nabídek... Na druhou stranu, jestli je v kapitole "Co získám" napsané i HBO HD, tak bych určitě od (chudáka) technika vyžadoval, aby mi to HBO HD zprovoznil