Posted August 27, 20195 yr Zdravím forum. Mám problém s programem AMC HD. Tváří se jako zamčený, i když není. Při přepnutí na AMC mi TV (LG 32LM611S) vypíše hlášku "Maturity lock Current card level:G. Current program rating:X. Enter CA PIN to unlock". Neděje se to pokaždé, i když poslední dobou stále častěji. Hlášku jde zrušit zadáním kódu 1234, ale i stisknutím return nebo exit na DO. Po přepnutí na jiný program a zpět to otravuje zas. TV jsem dal do továrního nastavení a znovu naladil, nepomohlo. V domácnosti mám 3 TV, všechny přes CA modul, dělá to jen na LG 32LM611S. Moduly s příslušnou kartou jsem v TV vyzkoušel všechny a taky nepomohlo. Nesetkal se někdo s něčím podobným? Nebo nějaký nápad? Díky za rady. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí
August 27, 20195 yr Jít do nastavení CA modulu a tam si přepnout věkové omezení. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
August 27, 20195 yr Author V nastavení CA modulu dám PIN 1234 ale do nastavení mě to nepustí. Pokud dám třeba 0000 napíše že je špatný PIN. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí
August 27, 20195 yr Author tak už to jde, musel jsem zadat x-erotika 😀 Díky moc za navedení. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí