Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

neprijde Vam zbytecny platit za tech par programu v HD 150 / mesic 26 hlasů

1. 1. neprijde Vam zbytecny platit za tech par programu v HD 150 / mesic

• ano
      15
    • ne
      5
    • je to adekvatni cena
      6

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Odesláno

a myslis ze ty hd kanaly prijimas zdarma- kdyz si nepriplatis tak mas prd

Odesláno

Priplacis pouze za filmbox a HBO. Pravda, v pripade HBO mam vyhrady ve stylu, jakym UPC jedna, vsak s nima resim jednu reklamaci za druhou stale ohledne HBO HD. Berte to tak, ze HD je stale nadstandard a jako takovy je placeny. Nevidim v tom problem, opravdu ne. Jen tech programu by mohlo byt vice. Dam 200-250 mesicne kdyz pridaji discovery a novu :)

Odesláno

ano, mas pravdu, HD je nadstandart a melo by se na nej platit, i 150Kc by byla rozumna cena. Problem je jen v poctu tech programu.

Rikas, ze bys klidne priplatil dalsich 50-100 za dva programy. Tak pridaj ciste teoreticky (nehlede na to, jestli existuje vysilani danyho programu v HD): pridaj CT1, CT2, Prima, Nova, Nova Cinema, HBO2, HBO Comedy, Discovery, Spektrum a priplacel bys dalsich 200-400Kc? Nehlede na to, ze stejne by se nejdriv (jak uz je u UPC bezny) v HD rozjely programy, ktery sleduje jen maly procento divaku, takze bys nepriplacel 200-400, ale 400-800 za pulku programu, ktery nesledujes.

Podle me je regulerni nabidka 250/mes, ale za vsechny programy v HD (aspon ty, ktery v HD existujou)

Odesláno

prilis mnoho rozporu ... vyjmenovavas zde velike spektrum velmi rozlisnych programu. Problem je v tom, ze vsechny programy takto v HD nebudou. V momente, kde jich bude v HD alespon 1/3, zacne se HD stavat standardem, nadstandard budou jine sluzby. S tim spojene zlevneni. Stale nevidim problem, v cene samotneho HD problem rozhodne nevidim :)

Odesláno

platit za hd stb mi nevadi...ale platit supreme abych mel vsechny kanaly je moc..je to predrazeny..stat to o 300kč min tak to i vemu

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
jj, taky me štve, že ten STB je jen 1080i...ty HD kanály tim vubec nevyniknou jak by měly...mam 1080p plazmu a je to to sami no..to neexistuje nějakej DVB-C 1080p box ? nejakej handan aby i upc bylo spokojeny ?? Dost by se zlepšil obraz si myslim..aspon u HD kanálů

Já do toho teda moc nevidím, ale jestli to nebude tím, že UPC vysílá HD 1080i a vysílá to tak, protože se 1080p do kabelu nacpat nedá.

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Žádnej STB nemá 1080p (alespoň mě známý)

Odesláno
Já do toho teda moc nevidím, ale jestli to nebude tím, že UPC vysílá HD 1080i a vysílá to tak, protože se 1080p do kabelu nacpat nedá.

Ono by se to tam vešlo, ale pak to bude vlastně kvalitní analogový obrázek s tokem 38 Mbps :lol:

Protože jak říká jedem můj kolega, HDTV obrázky se téměř podobají PALu

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
  • po 2 týdnech...
Odesláno

standa - kolega je buďto slepý nebo závidí.

Odesláno

Tak se někdy podívej na pořádný PAL (analogový obrázek z profi kamery na slušné TV) a na HD obrázek 15 Mbps. Rozdíl moc vidět není ...

Asi jsi neviděl obrázek přímo z kamery

Před 2 roky jsem byl v Berlíně na IFA veletrhu, všude tam byly HD LCD a Plazmy signál Pramiere sport HD, dávali fotbal - můžu ti říci, že tolik "divných map" v trávníku jsem ještě neviděl, to prostě v analogu nevidíš ať chceš nebo ne.

Nemůžeme se bavit o současných obrázcích v PALu, které jdou prijímány z mpeg2 s datovými toky 2-6 Mbps ......

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague