Návštěvník Sparťan Odesláno 4. června 2008 Sdílet Odesláno 4. června 2008 Mám následující problém, pokud někdo víte co mám udělat, prosím napište, předem díky! V březnu mi byl propůjčen od UPC Handan 6000 DVR. Když ho zapnu, tak mi každých cca 5 minut na okamžik "problikne" obraz, volal jsem několikrát na UPC, vše co mi poradili jsem již udělal (resetovat, znovu naladit, nový skart atd.), v pondělí mi dokonce technik přivezl nový Handan 6000 a vyměnil ho, ale problém stále přetrvává. Taky mi poradil, abych zapnul Handan rovnou do televize a ne přes video, jak to mám normálně, vše jsem včera zkoušel, ale jak říkám, problém je pořád, prostě co pět minut to v televizi jakoby problikne (snad je to to pravé slovo). Do března jsem měl Handan 5000 a to nedělalo nic, obraz byl O.K., žádné problikávání nebylo, je to až nyní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. června 2008 Sdílet Odesláno 4. června 2008 Napada me jedine problem v TV, Handan CV-5000 mel moznost prepnout mezi RGB a CVBS vystupem, u DVR tato moznost nebyla, ale u aktualniho noveho FW verze 1.11, jiz tato moznost take je takze zkus si prepnout vystup na CVBS, mozna to pomuze mozna ne, popr. predtim neprvve stahnout ten novy FW. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Volvo245 Odesláno 4. června 2008 Sdílet Odesláno 4. června 2008 občas se stává že některé TV přijímače nejsou s Handanama úplně kompatibilní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Sparťan Odesláno 4. června 2008 Sdílet Odesláno 4. června 2008 Protože jsem asi technický analfabet, tak mám prosbu, kde mám přepnout výstup na CVBS? Sorry, nebyl jsem přihlášenej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Sparťan Odesláno 4. června 2008 Sdílet Odesláno 4. června 2008 A je možné někde zjistit jaké ? (to by snad technici co to instalují měli vědět ne? ) Mám 100 HZ televizi SONYFD TRINITRON KV-29FX66K, máš nějaké informace, že by to nemuselo na této televizi jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. června 2008 Sdílet Odesláno 4. června 2008 Nejprve se ujizti ze mas naistalovanou aktualni verzi SW 1.11 - Menu/Systemove informace/Verze STB - Verze S/W A pak zkus prepnout z RGB na CVBS Menu/Uzivatelske nastaveni/TV vystup - Video vystup. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Sparťan Odesláno 4. června 2008 Sdílet Odesláno 4. června 2008 Jo moc díky, mezitím jsem se k tomu taky dopracoval, mám nainstalovanou verzi SW 1.11 a taky se mi už povedlo změnit výstup na CVBS, bohužel zase nic, je to stále stejné, asi to bude tou televizí, ale to jsem z toho špatnej. Mám ještě prosbu, mám to teď propojené s videem SONYSLV-SX720N, když zapnu video, tak můžu nahrávat pořád, ale jen analogovou televizi, jinak ne, na LINE 1 by měl jít DVR. Než jsem to změnil na CVBS, tak tam šel aspoň zvuk, nyní nic, nevíš co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. června 2008 Sdílet Odesláno 4. června 2008 S CVBS by zvuk nemel mit nic spolecnyho, to se tyka nastaveni obrazu, zvuk jde jinudy, mozna spatne nastaveny vstup na videu, nebo spatny scart kabel, ci spatne zapojeny. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.