Přejít na obsah

Eurosport HD


tomus

Doporučené příspěvky

Dnes byl spusten kanal Eurosport HD (zatim bez ceske mutace), kdy se presne objevi v i nabidce UPC zatim nebylo oznameno.

 

Máte možnost přijímat signál z pozice 13 st. východně a k tomu vlastníte satelitní HDTV set-top-box? Pak by vám nemělo uniknout nekódované vysílání Eurosportu ve vysokém rozlišení z družice Hotbird. Panevropský sportovní kanál odstartoval v tomto formátu právě dnes pří příležitosti zahájení tenisového turnaje Roland Garros. Eurosport HD vysílá shodný obsah jako Eurosport, ale ve Full HD formátu. Nejsou však takto přenášené všechny přenosy a události, ale pouze některé z nich. Tehdy je v pravém dolním rohu označení FULL HD. K dispozici je anglická jazyková stopa.

 

Panevropský sportovní kanál Eurosport odstartuje ve vysokém rozlišení také v České republice (tedy s lokální jazykovou stopou), ale doposud zatím není přesně jisté, kde se jeho vysílání objeví. Serveru DigiZone.cz to nedávno řekl marketingový manažer společnosti Chello Zone Václav Mozer, která program v České republice mediálně zastupuje, s tím, že probíhá poslední dolaďování smluv. Kanál by se však měl objevit u největších kabelových operátorů, jakými jsou UPC a SELF servis a také v IPTV (Mattes AD). Jejich kompletní seznam bude k dispozici před začátkem Eura.

 

"Sport ve vysokém rozlišení je naprosto velkolepý zážitek. Všem sportovním fanouškům přináší zcela nový rozměr při sledování sportovních přenosů, obzvláště těch, které jsou vysílány živě. Pro Eurosport jako nejrozšířenější sportovní televizní kanál v Evropě a specialistu na živé vysílání velkých mezinárodních sportovních událostí, je přirozeným krokem, obohatit televizní nabídku o vysílání ve vysokém rozlišení," řekl při této příležitosti předseda skupiny Eurosport Laurent-Eric Le Lay.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upozornění pro administrátora: i mezi internetovými médii je zvykem, že když se přebírá něčí text, uvede se zdroj. Rozhodně se ale nepřebírají celé kompletní texty někoho jiného, tomu se říká plagiátorství. U nás v DigiZone.cz rádi souhlasíme s přebíráním našich zpráv za podmínky, že je uvedený zdroj a na jiném webu se objeví titulek zprávy a maximálě první odstavec + link na původní text na DigiZone.cz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Jan Potůček> Musím se zastat admina, téměř vždy uvádí zdroj převzatého textu, jak můžete zjistitt při prohlídce tohoto fóra. V tomto konkrétním případu se jedná o opominutí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...