Přejít na obsah

Nový politický diskusní pořad na UPC Express


tomus

Doporučené příspěvky

DUEL Antonína Zelenky – nový politický diskusní pořad v kabelové televizi UPC

 

Praha, 30.4. 2008 „DUEL“ Antonína Zelenky“ – tak se jmenuje nový politický diskusní pořad, který od 1. května nabídne ve svém vysílání televizní stanice UPC Express. Ta je dostupná všem zákazníkům analogové a digitální kabelové televize UPC, tedy přibližně šesti stům tisícům českých domácností.

 

DUEL Antonína Zelenky je čtrnáctidenník a délka diskuse moderované tímto známým rozhlasovým a televizním novinářem je třicet minut. Jako vůbec první se DUELU zúčastní místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Miroslava Němcová (ODS) a europoslanec za KSČM Miloslav Ransdorf. Tématem je především 1.máj. Pořad bude 1. května a v dalších vydáních vysílán v těchto časech: 9:00 13:00 19:00 a 22:30 hod. Během následujících čtrnácti dnů pak vždy bude několikrát ve stejných časech reprízován. Zájemci ho budou moci shlédnout i na internetové adrese www.satplus.cz

 

UPC Express je informační, zpravodajský a publicistický televizní kanál kabelové televize UPC, který aktuálně vysílá v sedmi regionálních variantách z plánovaných devíti. Kromě informací o aktuálních broadbandových službách (televizní vysílání, telefonní služby a vysokorychlostní internet) nabízí především regionální a městská zpravodajství a magazíny, pořady Dětské televize, hudební pořady či pořady o zdraví.Značnou popularitu si získaly i seriál časopisu Počítač pro každého „S PPK na internet“ a denní pořad „Tři minuty s…“ v jehož rámci UPC představuje po dva dni vybraného českého autora nebo překladatele s jeho knihou. Podle průzkumů společnosti patří UPC Express díky svému zaměření na regiony k nejsledovanějším mezi obdobnými televizními kanály tohoto typu. Pořad vyrábí společnost SAT Plus, s.r.o., která je také provozovatelem a vlastníkem licence na vysílání programu UPC Express.

 

Zdroj: http://www.ceskamedia.cz/article.html?id=236574

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...