Přejít na obsah

UPC začalo nabízet satelitní HD digitální rekordéry


tomus

Doporučené příspěvky

Společnost UPC Česká republika ode dneška nabízí zákazníkům své satelitní služby UPC Direct set-top-box s pevným diskem připravený na vysílání ve vysokém rozlišení (HDTV). Pronájem přijímače Philips DSR 8111/53 se 160 GB místa pro nahrávání stojí 150 korun měsíčně včetně DPH, instalaci musí provést autorizovaný technik a UPC může za set-top-box vybírat zálohu 1300 korun. Ve zprávě pro média o tom dnes informoval tiskový mluvčí UPC František Malina.

 

"DVR HD ready přijímač pro digitální satelitní vysílání je po startu digitální kabelové televize, zavedení DVR kabelové televizní služby a kabelového televizního vysílání v systému vysokého rozlišení (HD) dalším příspěvkem UPC procesu digitalizace v České republice," uvádí v tiskové zprávě generální ředitel UPC Václav Bartoň a doplňuje: "Nový přijímač se lehce a jednoduše ovládá, přičemž nabízí výhody spojené s vyšší úrovní zákaznického komfortu."

 

Pevný disk o velikost 160 GB umožňuje lidem se set-top-boxem Philips například nahrát a uložit až 60 celovečerních filmů nebo 50 fotbalových utkání. Přijímač má dva tunery a diváci si s ním tak mohou nahrávat i pořad na jiné stanici, než na kterou se právě dívají. Výrobek je navíc připravený na příjem programů ve vysokém rozlišení a disponuje funkcí time-shifting pro opožděné sledování aktuálního televizního vysílání.

 

Set-top-box má jeden HDMI výstup, dva výstupy SCART, analogový A/V výstup a dva digitální audio výstupy. Díky elektronickému průvodci programem (EPG) na čtyři následující dny si mohou lidé s nahrávacím přijímačem od UPC záznamy programovat jednoduše dopředu. Nahrané pořady najdou v paměti set-top-boxu seřazené podle data pořízení.

 

Zdroj: http://www.digizone.cz/aktuality/upc-za ... rekordery/

http://www.parabola.cz/clanky/3033/novi ... -prijimac/

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...