Přejít na obsah

Co jiného?


Návštěvník Djkoma

Doporučené příspěvky

Návštěvník Djkoma

UPC odpaluje programy z analogového vysílání a jejich digitální televize je slaboučkou náplastí. Například předplacené HBO a HBO 2 (a teď již i HBO COmedy) jde na mém settopboxu (tragické kvality) na chabých 70% úrovně i kvality signálu. Jejich technik dokázal jediné a to vypojit všechno mezi televizí a UPC dírou ve zdi. Tleskám jeho umění a přesvědčivosti (kdybych byl u toho, což se bohužel nezdařilo, asi bych požádal tu osobu o informaci o jeho vzdělání...). Analog končí pomalu, ale jistě, ale digitál není alternativa, ale spíše nutné zlo. Jeden STB na platícího zákazníka je podle mě v dnešní době obrovským přežitkem a to nemluvím o nemožnosti dekódovat signál pomocí karty v jiném než "značkovém" UPC STB. Co jiného, ale zbývá divákovi a klientovy? Předražená cena, nulová informovanost....

 

 

Jaké jsou alternativy? Co lze zvolit jiného než televizi přes UPC? CO se vyplatí, kde člověk může mít dostatek kvalitních programů, které nezačínají Televizí Nova a nekončí Primou... Pomalu se připravuji na okamžik odhlášení příjmu od této skvělé firmy, která od chvíle kdy přebrala všechny zákazníky Karnevalu (intercabelu) dokazuje, jak smutný okamžik to pro nás byl.

 

 

Přivítal bych nějaké návrhy a zkušenosti "odjinud", které by dovolili vybrat si a nečekat, až postupně všechny tři televize v mém bytě krom té se STB budou bez signálu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jork

Rád se připojím k Vašemu příspěvku s plným souhlasem (jako laik k technickým možnostem o těchto službách UPC). Jen bych dodal že mne nejvíce vadí , dnešní možnost (Digitálu STB) pořizování záznamu na DVD), připadá mi to dost omezující. Též se zaobírám myšlenkou odhlášení služeb UPC (TV). Ovšem jaká zbude v dnešní době možnost (ptám se jako laik).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Moki

Možnosti existují, ale každému vyhovuje něco jiného.

Pořád přemýšlím o změně a tak jsem se pokusil vytvořit srovnávací tabulku hlavních poskytovatelů TV (celoregionálních). Pokud ji někdo chcete zaslat tak mi pošlete e-mail (soukromou zprávou).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Fíf

Viděl jsem šlapat jak O2 tak DigiTV a je to bída. U O2 je nabídka slabá, kvalita sice dobrá, ale když se STB vypne do pohotovostního režimu je z jeho displaye cirkus. Pořád bliká a vypnout se dá jen tím, že se vytáhne ze zásuvky. DigiTV je slabota, za málo peněz je i slabá kvalita. I když nerad, tak musím přiznat, že zatím není jiné řešení než UPC a oni to moc dobře ví, proto s tím nic nedělaj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Moki

Souhlasím. A co se týká CS LINKU (tedy karty Gital a TaT) tak je sice návratnost pořizovacích nákladů oproti UPC do jednoho roku, ale nabízené programy nestojí zato. Asi zatím bohužel zůstanu u UPC, nebo začnu chlastat a čumět do pulitru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Moki
O2 se nabídkou vylepšuje ...

 

Všichni poskytovatelé budou muset začít zlepšovat své služby, pokud teda spolu neuzavřou nezákonný kartel (doufám, že i UPC dostane konečně rozum). Prozatím se mi ale nechce uvázat se na rok novou smlouvou, proto že ten rok je při současném rozmachu digitálního vysílání moc dlouhá doba.

Já raději ještě chvilku počkám a časem se uvidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...