Odesláno 4. prosince 2007 18 let Jdou vám v analogu programy polské veřejnoprávní televize - TVP1 a TVP2? Mně nic, jen zrnění... Lokalita: Ova - Jih. Zkoušela jsem hledat i na jiných frekvencích, jestli to nepřehodili, ale nemůžu nic najít.. To by mě fakt namíchli, kdyby zrušili polské programy Dík za odpověď. Basic - Family CA modul Ostrava
Odesláno 5. prosince 2007 18 let pokud vim, tak v anaolgu žádne nejsou..teda, já je aspon v Praze nemám a nikdy sem neměl Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 5. prosince 2007 18 let Pokud vim, tak vcera (4.12) rano jeste jely - TVP1, TVP2. Ale uz delsi dobu nejedou ve STEREU, pouze v MONU. By me zajimalo, ktery idiot to tak upravil. A navic - Karneval tehdy v lete docasne zrusil POLSAT a vidim, ze pod UPC se ho uz asi nedockame...!! Jo, jsem z Ova-Dubina. edit: tak jsem ted volal domu mlademu, a TVP1. TVP2 normalne funguji. Tedy ted v 15.45 hod. 5.12.2007. - - ALLinONE CA modul OVA
Odesláno 5. prosince 2007 18 let Autor Díky za odpověď. Tak TVP1 a TVP2 už mi teď taky naštěstí jedou, včera měly asi výpadek K tomu Polsatu - to mě taky mrzí, obávám se, že z "dočasného" pozastavení se stalo trvalé zrušení Basic - Family CA modul Ostrava
Odesláno 5. prosince 2007 18 let hmm...at hledám jak hledám, nikde TVP nevidim...sem v původní síti UPC...znamená to, že TVP 1, TVP 2 a Cartoon Network teda maji jen ti co měli Karneval ?? Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 5. prosince 2007 18 let Zalezi, odkud jsi. Ale nastesti jsem si kdysi jeste tisknul rozlozeni kanalu na Karnevalu, takze: Kanal Kmitocet Program ------------------------------------------------------------------------------ S9 161,25 TVP1 R2 51,25 TVP2 K24 495,25 Cartoon Network / TCM Je to tak, jak to bylo vzdy vyvesene na Karnevalu. UPC je neschopny hnuj. edit: zajimala by mne jeste jedna vec. Jak je to na puvodnich sitich UPC s radio stanicemi? Myslim na analogu. Karneval jich ma 31. - - ALLinONE CA modul OVA
Odesláno 5. prosince 2007 18 let V původní analogové síti Karnevalu byly cizí programy různě přidávány pro jednotlivé regiony. Na severu Čech to byly ARD a ZDF. Teď běží už jen ARD. V Brně to snad byly ORF a pod. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 2. ledna 2008 18 let Ano, v Brně bývalo ORF1 a ORF2 a teď ORF2 zmizelo. Zlepšujeme služby... PP
Odesláno 2. ledna 2008 18 let tjn, nezapomenu jak ty bu**y kdysi ukradli SuperMax a RTL2... doufám, že v pondělí už začnou aspon nabízet ty HD STB a HD kanály Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.