Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdar prosim o radu jak propojit 1pc a notebook pres usb kabel z modemu motorola sb500.

zkusil jsem snad vsechno co tady radite ale notas ne a ne se pripojit.restarovani modemu jsem zkousel nekolkrat a nic dns mam na automaticky kdyz jsem zkousel ping z pc tak to psal ztrata 50 procent..nebo 35,75,..

tarif light

Odesláno

Určitě máte jen jedu IP adresu, takže nelze přes modem připojit současně dvě PC.

Kupte router.

Odesláno

tak to je mozny ja presel na tendle novej tarif z turba 5000 tam mi to slo ale v tech novejch tarifech se nevyznam :( jaky router mi doporucujete?

Odesláno

jo jeste v notebooku neni asi zadna sitova karta..je to starej vrak takze to asi nepujde ne?

Odesláno

Já jsem velice spokojený s routrem ASUS RX 3041.

S tou druhou otázkou moc neporadím.

Myslím si že bez té síťovky to k routru rozhodně připojit nepůjde.

Odesláno

Tak, jeslti má ten notebook USBčko a "rouťas" taky, popř. to vyřešit přes externí síťovou kartu do PCMCIA jestli takováto možnost tu u tohoto zařízení, co máš, je možná.

Odesláno

no tak notebook usb ma ten router nevim to by pak slo?v tech pcmvia kartach se nevyznam jsou pry dva druhy tak nevim ktery tam patr ale zjistim to..

Odesláno

Já jsem spokojen s D Linkem DIR-100. Je přímo určen pro ADSL a kabelových sítí. Jede v síti UPC tarif LIGHT. 1xWan, 4xLan. Zapojoval jsem 2 ks OK.

Odesláno
Zdar prosim o radu jak propojit 1pc a notebook pres usb kabel z modemu motorola sb500.

zkusil jsem snad vsechno co tady radite ale notas ne a ne se pripojit.restarovani modemu jsem zkousel nekolkrat a nic dns mam na automaticky kdyz jsem zkousel ping z pc tak to psal ztrata 50 procent..nebo 35,75,..

tarif light

Staci na noteboku nastavit napevno IP adresu a ne pres DHCP. Pak na sebe pocitace pres modem vidi a pres desktop PC muzes sdilet internet notebooku.

Odesláno

no jo ale jakou ip mam zadat?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague