Přejít na obsah

Pro HD v DVB-C UPC použije Handan CV-7000HD aneb HD se blíží


Jack_6428

Doporučené příspěvky

Citace z Digizone.cz:Zákazníci digitální kabelové společnosti UPC, kteří budou chtít využít nabídky televizního programů ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), budou pro tuto službu používat set-top-boxy Handan CV-7000HD. Pro operátora je připravila nymburská společnost Lica. Přijímače už mají na předním panelu a na dálkových ovladačích umístěné nové logo UPC a dodavatel pouze čeká na rozhodnutí firmy, kdy spustí komerční provoz HDTV.

 

Tady je obrázek:

Handan-119032000084237.jpg

 

Tady je manuál:

http://i.iinfo.cz/urs-att/Handan_HD-119036814715263.pdf

 

Já osobně se už nemůžu dočkat a tak jsem napsal do UPC, kdy to přibližně vypukne :D

Doufám, že brzy a že už oznámí aspon, jaké HD kanály tam budou :P Aspon se věci hejbou kupředu...

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zde je cely clanek z digizone.cz - http://www.digizone.cz/aktuality/upc-po ... -kabelech/

 

Zákazníci digitální kabelové společnosti UPC, kteří budou chtít využít nabídky televizního programů ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), budou pro tuto službu používat set-top-boxy Handan CV-7000HD. Pro operátora je připravila nymburská společnost Lica. Přijímače už mají na předním panelu a na dálkových ovladačích umístěné nové logo UPC a dodavatel pouze čeká na rozhodnutí firmy, kdy spustí komerční provoz HDTV.

 

Set-top-boxy Handan používá UPC už nyní pro klasickou digitální kabelovou televizi ve standardním rozlišení. HD přijímač má jeden tuner a je určený pro příjem vysílání v kompresním standardu MPEG-2 HD/SD nebo MPEG-4/H264. "Má v sobě Conax embedded, plus 1x CI slot, výstupy jsou: 2x SCART, HDMI, AC3 přes S/PDIF, video composite, video A/V," píše dodavatel na svých internetových stránkách.

 

Lica má pro UPC připravený ještě jeden HD set-top-box, který zároveň umožní využít zpětný kanál na bázi IP vrstvy. Jde o Handan HCX 8000 CHD. Přijímač rovněž podporuje MPEG-2 i MPEG-4, má „Conax embedded“ a kromě 10/100 base T Ethernet podporuje TCP/IP, RTSP, HTTP, DHCP static IP protokoly. "Jeho vstup IP je určen jednak pro připojení na internet přes browser daným middlewarem a jednak pro video on demand nebo jiné aplikace přicházející jako IPTV aplikace," píše Lica.

 

 

Do třetice pak UPC od stejného dodavatele zkouší PVR set-top-box Handan DCX 6000 C Twin s pevným diskem pro nahrávání pořadů o kapacitě 160 GB. "Tento set-top-box byl odzkoušen v rámci testovacího režimu v síti Karneval/UPC a jeho softwarová výbava ve spolupráci s EPG umožňuje nebývalý komfort záznamu pořadů. Je kompletně připraven včetně podpory češtiny, Conaxu kódování a funkcionalit jako je nahrávání jednoho a sledování jiného programu," uvádí dodavatel.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem před dvěmi dny poslal do UPC dotaz skrze jejich web ohledně toho, kdy se HD vysílání spustí a dnes mi přišlo, že už brzy odpoví...(minule jim to trvalo 2 dny od dneška), takže jen musíme počkat...jsem na jejich odpověď zvědav....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...