Přejít na obsah

Honza B

Uživatel
  • Příspěvky

    59
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Honza B

  1. Hlavně zavolejte na technickou podporu! Je k dispozici nonstop a jsou tam lidé opravdu znalí problémů. Nahlaste závadu, domluvte termín technika. Nedávno nám v celém bloku padnul signál a poté polovina frekvencí nešla. A závada byla přímo na zařízení v hlavní skříni na konci celého bloku. Technik nakonec do bytu vůbec nemusel. Hlavně musíte problém nahlásit, oni to na technické podpoře i vidí jak k vám signál jde či najde 😉

  2. Myslím to spíše tak, že VF vždy argumentuje tím, že zařazený program má určitou sledovanost s existenční stabilitu. Já si klidně za mnohé programy i priplatim, když budou k dispozici.

  3. Stanice Českého rozhlasu mají výpadky v modulací.Ostatní stanice v DVB C v pořádku. Nahlášení operátorovi, už tam jedno hlášení přede mnou měli. Bylo to v poledne,tak jsem zvědav, kdy to bude opraveno.

    Stejná závada i v DVB T Český rozhlas....

  4. Je neuvěřitelné, že u největšího operátora u nás nejsou všechny základní slovenské veřejnoprávní programy k dispozici.Programově doplňují právě Jednotku a Dvojku. Navíc v ČR žije a pracuje veliké množství slováků. ...co k tomu dodat. ...

    • Souhlasím 6
  5. Pokud nějaký program má technické poruchy, volat technickou podporu (jsou tam nonstop).Dají to na monitoring a vždy byla závada záhy odstraněna. Volal jsem v průběhu času měsíců, let takto několikrát, naposledy ohledně jedné rozhlasové stanice o tomto víkendu. Chválím vstřícnost techniků na lince, vždy to brzy po nahlášení dali do pořádku. Takže nevypisovat, ale volat!

    • Souhlasím 1
  6. O tom velmi pochybuju, když úžasný Vodafone nebyl doposud schopen zařadit ani slovenskou Trojku, když už jí mají i všichni ostatní provozovatelé na českém trhu.Škoda slov.

    • Souhlasím 2
  7. V 12. 4. 2021 v 22:33, Honza B napsal:

    Mě by zajímalo, jak podle toho seznamu jdou (nejdou) na Vodafone boxu kanály ARD,ZDF,ORF,TVP....všude nebo regionálně. ...???

     

    V 16. 4. 2021 v 11:39, Japhy napsal:

    Zdravím. Jak to je se stanicemi rádií? U UPC nebyl problém, tady STB po instalaci napíše, kolik naladil TV stanic a kolik rozhlasových, ale jak se k nim dostat?

    Odpoví zde někdo na tyto dotazy??

  8. Pravda, o novinkách či změnách v programové nabidce nikdo neinformuje, je to ještě horší než za UPC. Namísto toho mohutná reklamní masáž...obrázek ať si udělá každý sám. 

    • Souhlasím 2
×
×
  • Vytvořit...