Přejít na obsah

pavlos

Uživatel
  • Příspěvky

    103
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Příspěvky od uživatele pavlos

  1. Tak pořád problém nevyřešen,to se na tom  měsíc pořád pracuje, je tu někdo kompetentní mi odpovědět. Pro osvěžení problému, po nahrání seriálu se mi nezobrazuje kolonka shlédnout ,jen nastavit ochranu nahrávky, bude s tím vodafone něco dělat?????

  2. Nejde sledovat programy nová sport3 a nová sport4 zpětné zhlédnutí u těchto dvou programů ale funguje.Ostatni programy fungují jen tyto dva ne.Reset nepomohl

    Když to přepnu na jiný program tak se tam objeví toto viz.obrazek.

     

    20230927_164350.jpg

  3. Proč se někdy nedá zpětně zhlédnout seriály, někdy je tam zhlédnout, ale většinou na první pozici je nastavit ochranu nahrávky a zhlédnout tam není. Třeba dva dřívější díly je sledovat nahrávku pak další dva díly je nastavit ochranu nahrávky a další tři díly sledovat. 

    20230920_171720.jpg

    Doplním  dělá to prémiový stbox i normální 

    Může to někdo zkusit  jestli to má  taky tak

    Reset StBoxu nepomohl

  4. Dobrý den.V obýváku mám StB od Vodafonu ne premium,Dá se k němu zezadu nějak připojit druhá tv .abych na ni mohl hrát v dětském pokoji.Zezadu StB je jen jeden vstup na anténu.šlo by použít nějaký rozbočovač nebo slučovač případně kdyby jste mi dali odkaz na nějaký který by tam pasoval.dekuji

     

  5. Tak dnes to zase nejde, zpětné shlédnutí,furt vyskakovací okna nelze připojit, připojeno,chyba serveru 402, překročen limit,a furt něco.Viš co Vodafone.....jdi do prdele.

    • Souhlasím 3
×
×
  • Vytvořit...