Přejít na obsah

kotasek

Uživatel
  • Příspěvky

    317
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    3

Příspěvky od uživatele kotasek

  1. ja uz to delal alespon 10x a taky mi to Panasonic neumoznuje...

     a ted jsem se dozvedel, ze sestre z baraku na technisatu jede ORF1 i 2 , ale ma to naladeno pred pulrokem...

     

    bylo by dobre kdyby si to nekdo z vodafonu precetl, aby s tim neco udelali !!

    • Souhlasím 1
  2. no ja se stim drbu a porad nic, dokonce jsem i nasel na toho tv Panasonica panasonic tx-p42v20e novy firmware nahral jsem ho a nic, cekam na sestru abych si pujcil technisat STB a zkusi to tam, jeste me napadlo zda vysila ORF EPG , jestli si z toho nebere udaje o nazvu kanalu, v prehledu mi pise 42 neplacenych kanalu, kolik neplacenych mas ty?

  3. před 4 hodinami, Daviddvbc napsal:

    Tak to znamená, že v MUXu nejsou žádné změny.

    Je to zvláštní. Není možné, že se díváš  v TV na nějaký nekompletní seznam kanálů ?

    Myslím tím, jestli nemáš třeba filtr pouze placené, nebo pouze HD atd...

     

    PS. 

    A kaon je mrtvý proč ?

    Kdybys chtěl, mohl bych se pokusit o opravu.

    byl odkoupeny ,zemrel behem aktualizace firmweru, ale uz jsem ho vlastne vyhodil, jen kartu jesm se nechal, a jeste doplneni .  mam misto neho technisat myslim isio s ca modulem, pouziva ho sestra v v druhem patre a ta zapina TV tak jednou do mesice, tak jsem ji rekl at zkusi najit ORF, tak uvidime.

    u te me plasmy jsem zkousel tovarni reset pak se spusti automat hledani dvbc ...ORF neni, kdyz dam rucni zadam 650 frkvenci , signal i kvalita jsou na 10, tabulka kanalu je prazdna , dam vyhledat , napise po chvilce ze zadny novy kanal nenalezen... , tak uvidim co ten technisat, pak napisu

  4. před 21 minutami, Daviddvbc napsal:

     

    Takže máš CA Modul ?

    Nenaladíš celý MUX, nebo jen program?

     

    Zkus se trochu rozepsat.

     

    @kautskym

    Teď tam ale je už něco jiného. A navíc, signál i kanál jsou vysílány pořád, jen je tam nápis. Kanál je tak i tak.

    Navíc mě oba ORF kanály v DVB-C fungují

    mam ca modul 3x a jeste stary setopbox stary kaon, ktery je mrtvy a lezi ve skrini, plasmu panasonic , pouzivam jste apk tv, v tel. a v dune hd, pred minuly tyden jsem si nasel obe ORF a dal do oblibenych na TV. abych to pak nehledal , dnes tam bylo neco jinyho tak jsem hledal ve vsech programech a ORF neni a vubec z  650 MHz, QAM 64 nic neni, stve me to i protoze jsem se dival i na zpravy ORF. jsem z cernych polich

    kdyz dam rucni ladeni zadam 650Mhz signal tam je, pak je tam policko prenosova rychlost : automatcky a ID sluzby Automaticky  dam vyhledat a napise to zadne nove kanaly nenalezeny a tabulka kanalu je prazdna

     

  5. Před hodinou, tomus napsal:

    Kdo by chtěl dneska sledovat přímý přenos ze závodu Formule 1, tak bude vysílán na rakouském kanále ORF1, Vodafone ho vysílá v některých regionech, uvidíme zda na této stanici dojde k začernění obrazovky, pokud ano nebo jste v regionu kde rakouské kanály nejsou dostupné, tak ještě je možnost zdarma sledovat ORF1 na televizi Zdarma TV, mají aplikaci pro mobil i Android TV.

    https://tv.orf.at/program/orf1/index.html

     

    jsem taky z brna a ORF1 i 2 nejak zmizelo z nabidky

  6. vyreseno.

    Proveďte bleskový reset: Pozor! Všechna osobní nastavení budou ztracena. > Vytáhněte DC zástrčku ze zařízení > Stiskněte a podržte současně tlačítka pohotovostního režimu a šipky na zařízení. > Podržte tlačítka pohotovostního režimu a šipky a zapojte zpět DC zástrčku > Podržte tlačítka stisknutá po dobu asi 5 sekund a poté obě tlačítka uvolněte. Na displeji se zobrazí „SEt“.

  7. před 3 hodinami, Adolf.Shitler napsal:

    Zádrhel bude v tom CA modulu, který je v provedení CI+. Z těch nejlevnějších přijímačů by možná vyhovoval Amiko 8265+, ale chtělo by to ověřit, jestli tam bude CAM od VF fungovat.

    jo to by slo , jen aby to fungovalo. mozna by vzal i nejakou stredni tridu

×
×
  • Vytvořit...