Přejít na obsah

kamol

Uživatel
  • Příspěvky

    35
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele kamol

  1. presne tak. Zjistoval jsem to u nas ve firme a bylo mi sdeleno, ze si musim nechat aktivovat tarif Neo super coz by se mi ze stavajiciho tarifu navysilo o 315kc mesicne + 100 kc za onenumber. 10GB dat je pro me naprosto dostacujici, protoze mesicne snad nespotrebuji ani zdaleka polovinu. Pokud se to v budoucnu nezmeni a bude mozne to aktivovat i na neomezene tarify, tak to proste ozelim a dokazu bez toho zit 😄 Ale chapu, business je business 😄 

  2. 1 hour ago, retron said:

    No mě se to tedy netýká, ale přijde mi poněkud nešťastné, že to Vodafone jako jediný operátor umožňuje pouze u datově neomezených tarifů, technický důvod pro to neexistuje.

    jj presne tak. Mel bych o tu sluzbu zajem, ale nesplnuji jejich pozadavky co se tyce tarifu. Firemni oneNet mame neomezene volani a sms a 10GB dat coz je pro me uplne dostacujici a ze by firma kvuli par lidem menila nejak tarify, tak to asi ne. Takze za me zklamani, ze je to tak nastavene. To potvrzuje jen to, ze je to ciste business vec. Chces sluzbu navic, zaplat si za neomezeny tarif. 

    • Souhlasím 1
  3. To je asi blbost aby podporovali jen AWU 2. Maji v nabidce pouze 2, protoze jednicky se uz neprodavaji oficialne. 

    43 minutes ago, mistra said:

    Podle té hlášky to vypadá, že jsi v Roamingu. 

    Tam to nefunguje. 

    Doporučuji se domluvit se zaměstnavatelem, aby zařadil do nabídky i nějaký neomezený. 

    No mam to v planu se zeptat. Tak uvidim. Kdyz nic, tak co uz. Usetrene kilo mesicne 🤣

×
×
  • Vytvořit...