Přejít na obsah

kamol

Uživatel
  • Příspěvky

    35
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele kamol

  1. presne tak. Zjistoval jsem to u nas ve firme a bylo mi sdeleno, ze si musim nechat aktivovat tarif Neo super coz by se mi ze stavajiciho tarifu navysilo o 315kc mesicne + 100 kc za onenumber. 10GB dat je pro me naprosto dostacujici, protoze mesicne snad nespotrebuji ani zdaleka polovinu. Pokud se to v budoucnu nezmeni a bude mozne to aktivovat i na neomezene tarify, tak to proste ozelim a dokazu bez toho zit 😄 Ale chapu, business je business 😄
  2. jj presne tak. Mel bych o tu sluzbu zajem, ale nesplnuji jejich pozadavky co se tyce tarifu. Firemni oneNet mame neomezene volani a sms a 10GB dat coz je pro me uplne dostacujici a ze by firma kvuli par lidem menila nejak tarify, tak to asi ne. Takze za me zklamani, ze je to tak nastavene. To potvrzuje jen to, ze je to ciste business vec. Chces sluzbu navic, zaplat si za neomezeny tarif.
  3. To je asi blbost aby podporovali jen AWU 2. Maji v nabidce pouze 2, protoze jednicky se uz neprodavaji oficialne. No mam to v planu se zeptat. Tak uvidim. Kdyz nic, tak co uz. Usetrene kilo mesicne 🤣
  4. Tak nejak jsem doufal, ze to pojede a mam smulu 😞 proc je to omezene na “neomezene” datove tarify? Nejhorsi je na tom ,ze nejsem schopen to ovlivnit, tak jak to maji nastavene firemne. Mam neomezene volani a sms, ale data mam 10GB.
  5. super diky moc za info. Date prosim vedet kdy bude sluzba dostupna pro oneNet? Dekuji
  6. tak oneNet taky, ale neomezene. Tak nic no. Ja si nemuzu vybirat tarif v ramci firmy, Docela zklamani, ze je to takto omezene. Tarify s OneNet mobilním připojením s konkrétním objemem dat, které po vyčerpání tohoto objemu dat pokračují dále v neomezeném čerpání a to zákazníkem zvolenou rychlostí od 2–50 Mb/s tak ze by? Zatim to nejde prihlasit.
  7. Jj presne tak. Akorat pro me smula. Mozna se nekdo vyjadri jestli to bude i pro oneNet.
  8. mozna se to uz nekomu podarilo. https://www.letemsvetemapplem.eu/2023/11/01/vodafone-spustil-podporu-apple-watch-lte/
  9. to vypada, ze to psal nejaky automat 😄 takze kdovi, ale uz to pise ve dnech a ne v tydnech 😄 asi se to blizi. Tak uz to jede. Jdu to zkusit Bohuzel mam smulu 😞 pracujeme na jejim spusteni, takze to muze trvat kdovi jak dlouho zase… nadseni opadlo.
  10. takze je to uz blizko? nekolik tydnu je takova politicka zprava, protoze nekolik muze znamenat 3 tydny nebo vice. Kdyz to bude uz 8 tydnu, tak uz to jsou mesice atd.
  11. jo to je docela sranda. Ta infrasktruktura asi neni buhvi jaka 😄 pochopil bych kdyby to zkouselo naraz miliony lidi, ale takhle to mohlo byt jen v radu tisicu a mozna ani to ne.
  12. tak cekame dale 😄 listopad vypada nadejne. Psali nekolik tydnu a uz 3 tydny jsou za nami.
  13. Tak spadli jim servery, my jsme to uz nestihli aktivovat. Takze zkusime pozdeji.
  14. Hmm, takze cekat na update ofiko a Ondra z VF napise, ze uz to jede. Taky mohl napsat, ze se sluzba spusti s updatem ios.
  15. To pak bude reklama vsude na strankach jak to konecne dokazali 🤣 Hmm tak update ios asi dneska nebude…
×
×
  • Vytvořit...