Přejít na obsah

Petr Řezníček

Uživatel
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Petr Řezníček

  1. Tuto nepodporu bych chápal, kdyby to byl nějaký trend, ale na té TV fungují normálně veškeré jiné aplikace zcela bez problémů - Apple TV, Netflix, Disney+, HBO Max, Sky Showtime, YouTube atd. atd. nemluvě třeba o O2 TV.

    Měnit TV kvůli aplikaci Vodafone TV opravdu nehodlám, i když mě to trochu mrzí. Nicméně je dobré znát filozofii firmy. Živou TV sleduji přes CA modul a toto jsem chtěl hlavně kvůli zpětnému zhlédnutí, abych nemusel pouštět z iPadu přes AirPlay.

    • Souhlasím 1
  2. Tak jsem právě také zjistil, že moje TV není podporována, protože je to model z roku 2020. Kupovat novou zatím opravdu nehodlám. Zajímavé, že ostatní aplikace pod ní v pohodě fungují. Tohle je tedy docela zklamání. Nechápu co by bylo za problém zařídit, aby aplikace fungovala i na webOS 4.

  3. před 4 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

    @Petr ŘezníčekHezký den, Petře, verze softwaru je něco jiného, důležitá je verze webOS. Tu zjistíte v nabídce Nastavení - Obecné - O této TV - Informace o TV. Je potřeba kliknout i na tu poslední část "Informace o TV". Předpokládám, že u vás to bude webOS 4, ten bohužel na instalaci aplikace nestačí.

    No nevím, přijde mi, že mám verzi 5 🤷‍♂️

    IMG_9931.jpg

  4. před 6 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:

    Spustili jsme aplikaci pro televizory LG

    • Aplikace je dostupná pro televize vyrobené v roce 2020 a později (modelová řada 2020 a novější) s webOS ve verzi 5.x a novější.
    • Jak instalovat: Televizi připojte k internetu, v menu televize (ikona domečku na dálkovém ovládání) vyberte aplikační obchod (Apps nebo LG Content Store) a pomocí vyhledávání (najeďte na ikonu lupy) najděte aplikaci Vodafone TV CZ a nainstalujte si ji.

     

    VTV-LG-711x400-2.jpg

    Verze SW 5.40.10 a aplikaci v LG Store nevidím.

  5. Poslední cca. 2 - 3 týdny pozoruji opakované krátkodobé výpadky během noci. Už mě to začíná dost vytáčet.

    Jedeme doma na Apple věcech a pořád mi chodí notifikace "Domácí centrum přestalo reagovat" a za chvíli "Domácí centrum začalo reagovat". Děje se to vždy kolem 3. hodiny ráno.

×
×
  • Vytvořit...