Přejít na obsah

lenny

Uživatel
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele lenny

  1. Nejjednodušší způsob, jak používat VTV na Linuxu je ho vypovědět a pořídit si TV od jedné z mnoha konkurenčních firem která s Linuxem (wow, jak je to jenom možný) nemá žádný problém a funguje v jakémkoliv browseru na jakékoliv platformě naprosto bez problémů. Logiku Vodafone fakt nechápu, je to šaškárna

    • Souhlasím 5
  2. Před hodinou, Puppy2022 napsal:

    Internet od bývalého UPC mám už dvacet let, ale tohle opravdu začlo až s přechodem na infrastrukturu Vodafone. Není to zdaleka poprvé. DNS od Googlu není řešením, je nedůvěryhodné.

     

    Nejde to pořád.

    https://www.nic.cz/odvr/

    Je spousta důvěryhodných orginazací, co provozují funční DNS servery, stačí si jen vybrat. Vodafone to není 😉

    • Souhlasím 1
  3. před 29 minutami, Veronika - Vodafone napsal:

    @lennyPěkné dopoledne, případně nás ještě kontaktujte přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, podíváme se s vámi na nějaké jiné možnosti. Informace k podmínkám získání slevy k nově nabízeným tarifům kabelového internetu najdete na našich stránkách zde: https://www.vodafone.cz/podminky/nabidky-a-akce/podminky-nabidky-slev-k-nove-nabizenym-t1/.

      

    Díky, už mi volal někdo z retence a asi vyřešeno. Co se týká podmínek, tak ty jsem samozřejmě četl a splňuju i navýšení ceny (asi o 30Kš, ale splňuju). Takže je to spíš jako upozornění pro ostatní, aby se nenechali odbýt.

  4. Díky za odpověď. 

    ale asi to není aktuální. Bylo mi sděleno, že vzhledem k tomu, že od VF mám jen internet a nic jiného, tarif se slevou nedostanu a mám si nakašlat. Vzhledem k tomu, že tato podmínka není nikde na webu k dohledání asi podám podnět na ČTU a s Vodafonem se prostě rozloučím, tyhle vekslácké praktiky mi lezou krkem.

  5. Tuší někdo, jak je to v případě, že je pro upgrade služby potřeba vyměnit modem? Dá se to případně řešit přes prodejnu, nebo musí přijet technik jen pro to, aby mi dovezl krabici a udělal registraci ve VF IS?

    Mám prastarý Ubee3226 a vzhledem k akci bych řád přešel na gigabit, který má povinnou výměnu za VF Station.

×
×
  • Vytvořit...