Přejít na obsah

DariusCZ

Uživatel
  • Příspěvky

    42
  • Registrace

  • Vítězné dny

    3

Příspěvky od uživatele DariusCZ

  1. Takže je to vlastně zdražení. Doteď stál základní tarif Vodafone tv - Klasik 80 Kč k pevnému internetu a asi 230 Kč bez internetu. To že přidaj pár programů navíc a videotéku na tom nic nemění. Někdo preferuje jen základní nabídku za malou cenu a o to teď přišel.

  2. Na notebooku mi v Chromu Vodafone.tv už nejmíň 14 dní při pokusu přehrání nahrávky píše "Tento program není dostupný pro přehrání". Přitom přes android tv, nebo aplikaci v android telefonu ta samá nahrávka přehrát jde. Nějaké rady?

    Snímek obrazovky 2023-02-03 191324.jpg

  3. před 3 minutami, Marek-26 napsal:

    @DariusCZ To ano, ale nešl uzavřít smlouva jen na Horizon Go. Vždy jste musel mít smlouvu na DVB-C či internet od UPC na dané adrese. Dám příklad, kdybyste se na chatu trvale přestěhoval, tak byste již Horizon Go nemohl využívat.

    Ano, to vím. Myslel jsem to tak, že když mám smlouvu s upc na net, či tv v trvalým bydlišti, tak pak jde používat Horizon Go i mimo bydliště přes net jakéhokoliv operátora.

  4. před 2 hodinami, black13 napsal:

    A nepatria? Tak prečo ich potom využívaš a neprejdeš k niekomu lepšiemu?

    Myslíš že poslední dva měsíce s každovečerníma výpadkama je Horizon Go nejlepší na trhu? Myslíš to opravdu vážně? :D

     

    Protože třeba internet nejlepší mají. Ale jestli sis nevšíml, já zvýraznil Horizon Go.

  5. Taky jsem jim v neděli psal.

     

    Dobrý den.

    Používám vaší aplikaci HBO GO na smart tv Samsung a pokaždé když jí spustím, tak žádá abych jí aktivoval zadáním kódu z obrazovky na internetové adrese hbogo.cz/activate. Poté vše funguje do té doby, dokud aplikaci nevypnu. Při dalším spuštění chce ale zas aktivovat. Můžete mi prozradit kdy toho otravnýho alzheimera s aktivací opravíte, abych pořád nemusel zapínat NB kvuli zadání kódu na netu, když si chci pustit nějaký film?

    Předem děkuji za odpověď.

     

    Dobrý den,
    aktivace tv je bohužel zcela individuální. Správně by si aplikace samozřejmě měla pamatovat aktivační kód. Jedná se o technický problém, který jsem již předávala na technické oddělení. Doufáme, že tento problém bude v co nejbližší době vyřešen. Za způsobené problémy se velice omlouváme.

  6. Včera se mi na mobil s androidem nainstalovala nejnovější verze Horizon Go. Chtěla povolit přístup k fotkám a videím a všiml jsem si, že už má povolenej přístup k mýmu mobilním číslu, nebo i případně toho s kým zrovna volám. To by mě zajímalo k čemu je nezbytně nutné k streamování televizí a archivu aby to aplikace věděla. Chce snad streamovat to video i tomu s kým volám abysme si o tom mohli pokecat???

    • Souhlasím 1
  7. před 2 hodinami, cvancara napsal:

    Tak to by mne nenapadlo,. problem s nefunkcnim HBO GO pod W7 a IE11 vyresen.

    Nova cista instalace W7 SP1, s puvodnim IE8 - nejede, hlasi ze je prohlizec zastaraly. To je OK.

    Nainstalovan pouze IE11 - HBO GO jede, tlacitka Registrace a Prihlaseni tam jsou:

    hbogo2.jpg

    Jako dalsi krok jsem doinstaloval na zkousku jen a pouze Silverlight (zadne aktualizace pro W7, proste jenom ho).

    A bac ho, tlacitka  se zahadne vyparila:

    hbogo3.jpg

    Po odinstalaci Silverlightu - tlacitka se opet zobrazi. Do prcic, je to normalni?

     

    Tak HBO GO běží na HTML5, k tomu silverlight už není třeba.

  8. před 1 hodinou, sarmen10 napsal:

    Používám prohlížeč Chrome a už nějakou dobu se nemohu přihlásit do HBO GO, no hlavně že ho mám!!!

    Promaž cache v chromu a pak se zkus přihlásit.

  9. 11 minutes ago, Retiree napsal:

    Zajímavé, běžně HBO Go nepoužívám. Pod dojmem dnešních příspěvků jsem odzkoušel na pc i tv, v obou případech plně funkční (což se mi při mi při minulém výskytu problémů nezdařilo). Že by příjem HBO GO závisel na oblasti?

    To nevím jestli by záviselo na oblasti. Já jsem momentálně na chalupě na Pardubicku a připojuju se přes O2. Ale to by snad neměl být problém. Do úterý to fungovalo.

  10. Už 3 dny se nemůžu přihlásit na stránky HBO GO. Vyberu UPC CZ jako Operátora, ale nepřesměruje mě to na stránky UPC pro přihlášení. Zůstane to na stránkách HBO GO, viz screen. Prohlížeč Chrome 61, Win 10. Má ještě někdo problém, nebo to je jen u mě?

    HBO GO.jpg

×
×
  • Vytvořit...