Návštěvník Pepa70 Odesláno 31. července 2007 Sdílet Odesláno 31. července 2007 Mam problem s routerem Asus WL500gE. Mam tarif Karneval Easy a doted jsem mel pripojeny net primo z modemu do PC. Koupil jsem router Asus WL500gE, zapojil do jeho Wan modem od Karnevalu, zapl DHCP v routeru, vypl a zapl modem a super, net na PC jede, ale misto 3M jen 0,8-1M. Kdyz dam ten kabel z modemu znovu do PC a restartnu modem, rychlost je opet normalne 3M.. At jsem pripojeny k routeru WiFinou nebo kabelem, vzdy je vysledek stejny. Ma tam Karneval nove nejakou blokaci, kdyz zjisti jinou MAC nez "zna z minula"?? Klonovat jsem zatim nezkousel, ale snad by to nemelo byt nutne, po restartu modemu by se mela nacist normalne nova IP a vse fungovat ne? Mam dynamickou IP. Router ma zvoleno taky "Dynamic" a IP normalne nacte (i kdyz jinou nez PC, kdyz je pripojen primo..) Prosim pomozte, je to causa Na placene infolince jsem vydrzel cekat 20 min a po zaslani dotazu pres ten jejich slavny formular je vysledek - nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 1. srpna 2007 Sdílet Odesláno 1. srpna 2007 Problém bude v nastavení toho routeru. Karneval určitě nepovoluje rychlost podle MAC - je jim to jedno. Máš jednu - tak měj jakou chceš A nebudeš mít zapnutou v routeru tuto službu: "Bandwidth Management - Qos" - tady se dá omezovat rychlost Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pepa70 Odesláno 1. srpna 2007 Sdílet Odesláno 1. srpna 2007 No prave ze nemam, Bandwidth man je disabled.. Ted jsem zkousel stahovat soubor a jede to rychlosti 3kB/s, ale pokud vynecham router, tak 250kB.. Mozna ze muze byt problem jeste nekde v nastaveni routeru, ale kde? Nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 2. srpna 2007 Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 Prolezl bych byt tebou pořádně router. Jak máš na koncovém zařízení "modem" rychlost OK a dale ti to už frčí pomalu, pak bys neměl v tomto případě ani nárok na nějakou "stížnost". Co kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pepa70 Odesláno 2. srpna 2007 Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 Dela to, at jsem pripojeny pres wifi nebo i pres kabel, takze kabelem to neni.. No jo, prolezt modem, ja bych ho prolezl, ale nevim, co tam muzu mit spatne, vse je v podsate implicitni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 2. srpna 2007 Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 koukni : Wireless - Advanced - Basic Rate Set: - nemáš tam náhodou 1,2 Mbps ? Jestli jo tak tam nastav All Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pepa70 Odesláno 2. srpna 2007 Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 nemam, ale dela mi to nejen na wifi ale i pres ten kabel, je to uplne jedno. Jinak tady je celkem pekne ukazane nastavovani toho routeru, kdyby nekoho neco napadlo, co muze byt spatne.. http://www.joyce.cz/data/webadmindemo/A ... 00gP_1972/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 3. srpna 2007 Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 mám ten samý a nemám problémy Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. srpna 2007 Sdílet Odesláno 6. srpna 2007 Dobry den, vlastnim router ASUS WL-500g Premium a od min tydne mam stejny problem. Razantni zpomaleni rychlosti. Zkousel jsem i restart do tovarniho nastaveni a nic. Pokud upc modem zapojim primo do pc, vse beha paradne. Poradte prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. září 2007 Sdílet Odesláno 19. září 2007 Já mám router Asus 500gP od včerejška a vše šlape v pohodě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.