Návštěvník PcBuh Odesláno 8. dubna 2007 Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 Dostane se někdo na HBO ?? já ne , píše to PODMINĚNÝ PŘÍSTUP CONAX a NENÍ PŘÍSTUP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 8. dubna 2007 Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 a mas ho zaplaceny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PcBuh Odesláno 8. dubna 2007 Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 mam , dal jsem skoro 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2007 Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 V Mostě jdou všechny kanály včetně HBO.Navíc koukám že máme SPORT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PcBuh Odesláno 8. dubna 2007 Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 ja stale nemužu na HBO , je nějaká linka na poruchu atd. ?? ale co jede svatek a víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 8. dubna 2007 Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 zkus 844 11 116, minimálně je tam záznamník Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PcBuh Odesláno 8. dubna 2007 Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 To tam mužu rovnou napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2007 Sdílet Odesláno 8. dubna 2007 Měl jsem v tejdnu stejnej problém. Jediné co můžeš udělat je zavolat na modrou linku a nahlásit to. Mě museli reaktivovat kartu. O víkendu ti to ale asi nikdo nezprovozní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PcBuh Odesláno 9. dubna 2007 Sdílet Odesláno 9. dubna 2007 bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2007 Sdílet Odesláno 9. dubna 2007 Já měl potíže, když na konci jednoho a začátku druhého měsíce byl STB odpojen od proudu (úplně). Na přelomu měsíce se dle infocentra načítá předplacená licence a pokud STB není pod proudem, nic se nenačte a jde jen základní nabídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.