Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Tak O2 od dubna výrazně zrychluje, co na to Karneval/UPC ??

Odesláno

bude zrychlovat. Uz to bylo oznameno...

Odesláno

Jak píše pinguin, už tady i na mnoha jiných serverech proběhlo, že navýšení rychlosti i FUPu bude u UPC (značka Karneval už patrně v létě nebude existovat) od léta letošního roku.

Telefonica O2 sice zrychluje, ale FUP u jejich tarifů zůstavá stejný, např. u 4096/512 kb/s (rychlost není garantovaná, agregace 1:50) je to 30 GB.

Navíc dneska už není rychlost (alespoň v případě downloadu) to, co by zákazníky nejvíce pálilo.

Odesláno

No to by mě zajímalo o kolik se zvýší rychlost u Karnevalu/UPC a taky jak to bude s navýšením u původních tarifů Karnevalu TURBO nebo jestli se to bude týkat jen tarifů UPC a donutí tak přejít lidi z Turba na tarify UPC, či snad TURBO přestane úplně existovat?

Odesláno

urcite jenom novych "UPC" tarifu

Odesláno
Navíc dneska už není rychlost (alespoň v případě downloadu) to, co by zákazníky nejvíce pálilo.

tak tak, teď nás pálí nejvíc upload

Odesláno
No to by mě zajímalo o kolik se zvýší rychlost u Karnevalu/UPC a taky jak to bude s navýšením u původních tarifů Karnevalu TURBO nebo jestli se to bude týkat jen tarifů UPC a donutí tak přejít lidi z Turba na tarify UPC, či snad TURBO přestane úplně existovat?

pokuď to bude výhodné tak klidně přejdu, ale moc tomu nevěřím . . .

(můj vysněný tarif 1024/4096, FUP 30GB pro každá směr počítaný zvlášť, dynamická veřejná IP, za max. 1000,- Kč)

Odesláno

(můj vysněný tarif 1024/4096, FUP 30GB pro každá směr počítaný zvlášť, dynamická veřejná IP, za max. 1000,- Kč)

Tak tento sen ti jeste par let neprijde, 4mbit upload tak maximalne wifi =)

Mne osobne by stacilo 4mbit/1mbit a pokud UPC zavede dvojnasobny upload i u Karneval zakazniku tak si tento sen vyplnim uz velmi brzy... :)

Odesláno

Mne osobne by stacilo 4mbit/1mbit a pokud UPC zavede dvojnasobny upload i u Karneval zakazniku tak si tento sen vyplnim uz velmi brzy... :)

a jak si přišel na to že 4096kbps je upload :roll:

Odesláno

btw. služba dvojnásobný upload je svinstvo, minimum v dnešní době by mělo být 512 kbps za nějaký levný tarif a 4096/1024 (snad tomu už budeš rozumnět, když to napíšu tak jak v ceníku karnevalu) by měl být standart, ale protože žijeme v banánové republice doufám alespoň v nějaký tarif 4096/512 za max. 800,- a bude to zachraňovat ten posraný dvojnásobný upload za 150,- měsíčně :ncool:

btw. když vidím jejich ceník kdy za 4096/512 chtějí 1224,- tak bych je nejraději nakopal, bohužel u nás není v dosahu optická síť netboxu pouze jejich wifi a jak je to s wifi všichni víme :pig:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague