January 1, 200719 yr koupil jsem si PCI Tuner Hauppauge HVR-1300 a po nekolikahodinovem laborovani jsem naladil vstinu programu kome STV1, HBO a HBO2. Nevite na kterym kanalu to rucne hledat ? Bydlim v Moste
January 2, 200719 yr Me jde primo o cislo kanalu ktere musim zadat do programu WINTV2000, podle frekvence to nejde a cislovani kanalu neodpovida
January 2, 200719 yr Jasne mam, ale zacinam se poohlizet po jinym softu spis HTPC, ale zatim mi nic nevyhovuje a to uz jsem jich vyzkousel dost
January 2, 200719 yr Na tuner zkus DScaler A na HTPC doporucim Meedio nebo jeste lepe MediaPortal (meedio je ukoncenej komercni projekt, ale sehnat se da. MediaPortal je opensource, sice trochu pomalejsi - bezi na .NET - ale vyviji se a me se dost zalibil) Nebo pak treba MythTV (linux distro)
January 3, 200719 yr Meedio jsem zkousel, ale nepodporuje moji kartu a v MediaPortalu se mi nepovedlo rozchodit obraz ani zvuk, ikdyz programy to pry naslo. Pro me je hlavni aby to umelo nahravat i s tim ze si to zapne a po nahravani vypne PC