September 8, 200619 yr Hezky den mam nove pripojen internet od vcera muj problem je ze po hodine nekdy po dvou mi nejdou data ven ani dovnitř zatimco ikona i modem signalizuji pripojeno. Musim pripojeni zakazat a znovu povolit a vse je ok. Takto se to opakuje uz dva dny. Poradite mi nekdo? Winxp SP2 /BitDefender 9 Profesional Plus/ sitovka nejnovější ovladač. díky wico
September 8, 200619 yr Tak něco podobnýho je u mě od středy. Chvíli net jde, chvíli ne. Ping na servery vypadává. Najede mi domovská stránka, ale na její podstránky se už nedostanu. Nefachá pop3 ani smtp. A pomalu mě to začíná s**t Teď mi vůbec nejede atlas, centrum, ani stránky karnevalu LOL. Lokalita: Jirkov BTW: Tento thread ale patří trochu někam jinam
September 12, 200619 yr vyřešeno nikdo mi neporadil NIKDE!!........ format disk, reistalace winxp, pri instakaci při pruvodci pozorně sledovat nastavení sítě a serveru dát automaticky to vas už napadne... a pomohlo to. Jedu bez problemu. Po telefonování kam to šlo mi stejne nikdo neporadil jen že o problemu vědí a nejsem jediny a chyba je pry ve WIN XP.. ))) při tom na cely světě to jde bez problemu. Takže jsem to sformatoval a znova naistaloval jak jsem psal a jede to 100% zdar sry za hrubky jsem pako