Posted August 18, 200618 yr už tady někoho napadlo vytvořit v každej lokalitě nějakej VPN server, že by jsme mohly vyměňovat DATA jako přes DCčko, nebo třeba zapařit nějakou gamesu ? Já si myslím, že by to nebyla špatná věcička. Každopádně až dorazim domů, tak spustim OpenVPN na mem serveru (Linux) a napíšu sem IP adresu (mno ta je každopádně 89.102.113.89) - běží přes router, takže neni možnost náhodné změny.
August 19, 200618 yr a tuten text tam asi píšu z predele ne ? napíšu sem IP adresu (mno ta je každopádně 89.102.113.89) - běží přes router, takže neni možnost náhodné změny. Ano, je to dynamická IP, ale jak říkám, beží přes Router, takže nemá možnost iddleovat
August 19, 200618 yr Pozor, i když máš router pořád zapnutý, může se stát, že se ti IP změní Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
August 19, 200618 yr Pozor, i když máš router pořád zapnutý, může se stát, že se ti IP změní Jo můžu potvrdit. Mě to změnilo IP i přesto, že jsem měl routr zapnutý. dj.kure: Můžeš zkusit DDNS, to by mělo snad chodit. Já to mám vyskoušený pouze na http a ftp. Routry mají podporu DynDNS, takže změnu IP by zařídily automaticky.
August 20, 200618 yr Jop, vím o tom, mam Ovislink IP-3074 a mam nastaveno DynDNS . IP se mi ale ještě po měsíci nezměnila.