Přejít na obsah

ConnectBox &Set top box


Návštěvník Fis

Doporučené příspěvky

Návštěvník Fis

Dobrý den,

prosím uděljte něco s těmi vašimi zařízeními, ten firmware v nich je strašný. O hardwaru snad ani raději v případě set top boxu nebudu mluvit.

Hrozně dlouho se řeší, proč nefungují správně některé internetové služby (např. League Of Legends) na UPC. Po X pokusech jsem identifikoval, že ConnectBox v módu router má nějaký problém. Jaký jsem nezjišťoval. Vypadá to, že buď něco nestíhá nebo firmware stojí za starou bačkoru a něco se špatně filtruje nebo routuje (tipuju hlavně UDP protokol). Řešením bylo přepnout ConnectBox do režimu Modem a pořídit vlastní router. Zatím to vypadá, že to funguje a pravděpodobně se vyřešily i problémy s občasnou nemožností zpětného přehrávání na set top boxu (ale to zatím nemohu 100% potvrdit).

Co se týče vlastního set top boxu... Ten boot, co trvá 5 minut, to je peklo. Zpětné přehrávání občas nefunguje,  obšas se to celé sekne a musí se to celé restartovat, rychlost odezvy na uživatelské akce je pekelná. UI se po posledním updatu maličko zlepšilo, ale stejně by se mi raději neměl dostat pod ruku ten, kdo dělal UX, to jako myslel vážně, že když koukám na film 5 dní zpátky a chci se podívat na další, musím v programech listovat pokaždé znovu zpět na to na co chci? Opravdu by nebylo možné, aby zůstalo označeno to na co se zrovna koukám? Nebo přetáčení ve filmu, když podržím šipku vpravo, skočí to na konec filmu? Opravdu by nešlo přetáčet po 30s nebo minutě? Ale takových věcí je tam mnohem více....

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...