Posted August 9, 200618 yr Zdravim mam takovy problem mam vlastni ip a 2 pevne ip adrsy u karnevalu,vlastni ip jede f poho,ale kdyz chci napojit pevnou tak mi to nejde napise mi to at dam vyhledat DHCP automaticky i kdyz toto dam tak taky nic,,,,poradi nekdo??dik
August 9, 200618 yr nefunguje ani restart modemu z niceho nic mi to hodilo tuto hlasku ze se asi uz nebudu moct pripojovat pres pevnnou ip ze to bude muset jit automaticky ale jde prd...stranku nelze zobrazit i kdyz dam vyhledat automaticky...
August 9, 200618 yr Zdravim mam takovy problem mam vlastni ip a 2 pevne ip adrsy u karnevalu,vlastni ip jede f poho,ale kdyz chci napojit pevnou tak mi to nejde napise mi to at dam vyhledat DHCP automaticky i kdyz toto dam tak taky nic,,,,poradi nekdo??dik Co to je "vlastní IP a 2 pevné IP adresy" to jako, že máš koupenou "veřejnou" a pak dvě původně "neveřejné". Teď musíš pro všechny nastavit DHCP a pro tu jednu "pevnou veřejnou" provezt registraci na muj.karneval.cz Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
August 10, 200618 yr jo jo vlastni ip mam nastavenou na mem compu ale ani jedna z tech dvou pevnych na druhem complu nejde pise to hlasku od karnevalu ze mam nastavit DHCP automaticky...nastavim na sitovce automaticky DHCP i ip adresu automaticky a potom uz mi nejde ani net...
August 10, 200618 yr Zapomeň na nějaké 2 pevné IP adresy. Všechno je nyní dynamika, kromě tvé zakoupené IP addr.