Odesláno před 12 hodinami12 hod Dobrý den, během používání aplikace PARSEC mi přestala přes tuto aplikaci fungovat vzdálená plocha s kódem - 6023 - 11010. Kolega má od Vás též mobilní internet a připojí se. Je možné, že to je omezením CGNAT?Předem děkuji - Premium One - - Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod chce to zapnout UPnP, mají to ve faq https://support.parsec.app/hc/en-us/articles/32381913636244-Error-Codes-6023-and-6024-Unable-To-Negotiate-A-Successful-Connection 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor a kde ho mám aktivovat? Na routeru hostitele, ke kterému se snažím připojit? - Premium One - - Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod když se kolega připojí, tak u hostitele to nejspíš povolený je 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor Tzn mam ho aktivovat tedy kde? V mobilu to neudělám ne? - Premium One - - Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod nějaký aplikace by na to bejt měly, tak to chce zkusit 🤔 https://play.google.com/store/search?q=upnp&c=apps&hl=cs Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor Mě jde o to, že tato funkce běžně fungovala a z ničeho nic se vypla. Na dalším hotspotu na jiném telefonu bez aplikace to funguje. Tzn musí to být nějak opravitelné i bez aplikace :) - Premium One - - Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod tak jestli by spíš nebylo lepší obrátit se na výrobce tý aplikace, aby se vyjádřil, co tam je za problém s tim UPnP a jak ho vyřešit na hotspotu 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.