Odesláno před 2 hodinami2 hod Zdravím,mám problém s propojením PS5 připojeném na domácím síti přes LAN a PS portalu připojeném na domácí síti přes WiFi. Pokud PS portal připojím na mobilní hotspot a pokusím se o propojení, díky dříve nastavenému Port Forwardingu již toto propojení funguje. Pokud ovšem změním wifi na domácí, propojení se nezdaří. V případě, že je PS5 vypnutý a pokusím se o propojení, dojde k úspěšnému probuzení PS5, nicméně k samotnému propojení již nikoliv. Komunikoval jsem s podporou Sony, kde mi bylo řečeno, že se jedná o problém na routeru a je zde potřeba nastavit přesné TCP a UDP porty, nicméně nikde tuto možnost v nastavení routeru nemohu najít. Je nějaké řešení? Děkuji Premium BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 Kladno
Odesláno před 1 hodinou1 hod v nastavení profilu nemáš vyplněný žádný zařízení ani služby od vodafonu, takže nikdo neví, co a kde případně nastavovat 🤔 až to doplníš, dej vědět Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 40 minutami40 min Autor Doplněno Premium BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 Kladno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.