Odesláno před 17 hodinami17 hod Taková drobnost, nahrával jsem novou verzi firmware na router, a nechtěl mi to restartu detekovat internet. Optika CETIN přes Vodafone. Tak jsem zjistil, že asi nějak zlobí "Internet Detection" ve WAN záložce. Default pro PPPoE je "PPP Echo", ale asi je tam něco rozbité, přepnutí na klasický "DNS Probe" pomohlo. Anebo samozřejmě Disable. Upraveno před 17 hodinami 17 hod uživatelem Vulva Fibre 2000 Maxi Základní - localhost
Odesláno před 14 hodinami14 hod ale jakej přesně router, jakej přesně firmware? 🤔 jak mám ten můj RT-BE88U, tak tam u 3.0.0.6.102_39254 žádná změna neni 🤔i když teda koukám do nastavení wan a žádný věci jako echo nebo probe tam vůbec nevidim, ale ani sem to nikdy k ničemu nepotřeboval 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 14 hodinami14 hod Autor @Slamb vidím tam "Internet detection: PPP Echo". To mi po včerejším update GT-BE19000 na 3.0.0.6.102_39271 začalo zlobit Upraveno před 14 hodinami 14 hod uživatelem Vulva Fibre 2000 Maxi Základní - localhost
Odesláno před 13 hodinami13 hod jo už to tam vidim, to je v tom selectu skoro úplně dole 🤔 tak aspoň že to valí aspoň s tim dns probe 😀 já na to radši hrabat nebudu, vůbec netušim, k čemu to je 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 11 hodinami11 hod Autor No já to po aktualizaci zkoumal včera 10 minut, převodník svítil zeleně, linka se chytla, ale Asus pořád hlásil "Internet disconnected". Tak jsem zkusil toto. Nevím, kdo v tom má bug, ale pomohlo to. Možná Cetin neodpovídá či blokuje to Echo, možná tam má bug Asus. Fibre 2000 Maxi Základní - localhost
Odesláno před 11 hodinami11 hod to spíš v tom firmwaru něco dodrbali, jinak by to nejspíš nešlo ani mně, pokud by něco měnil cetin 🤔 kdyby ses nudil, tak tam můžeš dát na zkoušku ten původní a bude jasno 😀 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.