Odesláno před 3 hodinami3 hod @seli Ta moje "konspirace" byl jako vtip, to snad chápeš. (Ale na druhou stranu i tak se dělá reklama na nějakou jinou službu, už jsem to zažil vícekrát nejen tady, že někdo vychvaluje něco a je s tím nějak spojen). No a hlavně z tvojeho příspěvku není moc poznat o co ti vlastně jde. Já na VF nekoukám přes aplikace v tv nebo mobilu, ale jen přes net a tam to červené kolečko naskočí tak na vteřinu, dvě a pak to začne hrát a hraje to v pohodě. Proč to kolečko tam je už tu někdo někde vysvětloval.Já tvůj přspěvek pochopil tak, že chceš aby VF aplikace vypadala jako ta tvoje vychvalovaná a na to jsem reagoval, že takových a pro mě vzhledově hezčích je fůra. Není to přece nic proti tobě, jen jsem napsal jiný názor, no ale to se tady moc nenosí, tady se musí jít s davem a mít jednotný názor.😉(proto taky všude cpu ty infantilní smajlíky aby to nikdo nebral tak smrtelně vážně) Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.