Odesláno pondělí v 14:32 2 dny jak sem si aktivoval to letní zvětšení datovýho limitu (už podruhý), tak mi zase přišel dotazník ohledně spokojenosti 🙄 tak sem ho ignoroval a dneska mi v 9:45 přišlo připomenutí 🙄 tak to teda odpoledne otevřu a tam tohle...někdo by měl ve vodafonu udělat redukci všech dotazníků a emailů 🤔a aby toho nebylo málo, tak mi teď přišlel požadavek na novej formulář 🙄kdyby to aspoň byl dotazník na dvě kliknutí, ale to je takovej megavopruz... jakej ***** tohle vymyslel? 🙄 kvůli jedný jediný změně mám za trest vyplňovat takovýhle ******ještě se mě to ptá ve dvou krocích na tu samou věc, na víc na takovou, který se ta moje změna týkala 😱 tak sem dal všude 0, nedoporučuju atd. a odkaz na tohle téma naštěstí se z toho průzkumu dá odhlásit, ale pak nechápu, jakej má pak tenhle dotazník smysl, protože tohle by opakovaně vyplňoval jenom totální masochista - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.