Posted June 5, 200618 yr Ahoj, všici. Mám takovej problém. Mám doma dva počítače, jeden modem a switch. Kabel mám zapojen do modemu a z modemu do switche a ze switche jeden kabel do 1PC a druhej kabel do 2PC až donedávna před spuštěním DHCP mi jel internet i domácí síť v pohodě, měl jsem totiž v nastavení sítě v TCP/IP protokolu nastavené neveřejné adresy, ale po změně způsobu přihlašování mi jede už jen internet a domácí síť mi bohužel nejede . Co udělat pro to, aby mi jela i domácí síť? Vím že si můžu koupit router a pak to bude v pohodě, ale nechce se mi investovat 700 Kč do routru. Poradíte mi? Díky moc.
June 5, 200618 yr nastav si v registrech druhou IP a bude ti fungovat oboje a nepotrebujes router postup je tady http://www.karnevalzone.cz/viewtopic.php?p=9485#9485
June 6, 200618 yr asi tak chyba by mohla být v umazání 0.0.0.0 nebo je taky možné že to nastavuje v nesprávný kolonce jinak tohle nastavení se mi vymaže pokud zakážu/povolím síťovku, nebo pokud se zadá IP ručně
June 7, 200618 yr Mozna by neuskodil nejakej nazornejsi priklad, treba se screenshotem z registry, aby to bylo jasnejsi, jak to ma vypadat to nastaveni.
June 7, 200618 yr no proč ne tady je zakroužkované je to co je potřeba změnit ty nuly tam musí zůstat a funguje to jen pokud připojím kabel k síťovce před nabootovaním
June 8, 200618 yr Tak úplnej kretén nejsem , nastavoval jsem to na správných místech. Je možný že byla chyba v čísle IP adresy bylo tam: 0.0.0.0 sem sem napsal IP adresu a v subnet mask 0.0.0.0 255.255.255.0 Použil jsem asi IP adresu, jakou doporučujete? 192.100.100.91 může být? a na druhým 19.100.100.92