Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Zdravim, mam 2 pc propojene do site. Sit funguje bez problemu ale za boha nemuzu nastavit sdileni pripojeni internetu, koukal jsem se na spoustu for ale ku pomoci mi nebylo zadne z nich. Pri zkouseni nasdileni internetu se mi dostava hlasky:

Při povolování programu Sdílení připojení k Internetu u tohoto připojení došlo k chybě.

Zadaná služba není nainstalovaná služba.

ridil jsem se rady microsoftu http://support.microsoft.com/kb/827328/cs

ale ani to nepomohlo.

Odesláno

Jak to mate propojene? Sdileni pripojeni (ICS) byste poterbival pouze tehdy, pokud by jedno PC melo dve sitove karty a druhe bylo pripojeno pres prve.

Odesláno

ano presne takhle to mam, omlouvam se za neuplne informace...

1 pc - 2 sitove karty [integrovana 1gb a 100mb] , ta 100mb je propojena s modemem

a ta integrovana 1gb je propojena krizenym UTP kabelem do 2 pc do sitove karty 100mb.

Odesláno

Aha. Sdileni internetu ve Windows je myslim stavene pouze na vytacena a DSL pripojeni. Nejsem si jist, zda lze provozovat se 2 LAN kartama. Pro tohle byste asi potreboval jiny SW, treba WinRoute ci podobny.

Co takhle ale pozadat karneval o 2 IP adresy a zapojit 2 PC pres hub/switch? To by melo byt v cene, ne?

Odesláno

nebo koupit router a je po problému. Investice je to minimální a ušetří spoustu starostí

Odesláno
Aha. Sdileni internetu ve Windows je myslim stavene pouze na vytacena a DSL pripojeni. Nejsem si jist, zda lze provozovat se 2 LAN kartama. Pro tohle byste asi potreboval jiny SW, treba WinRoute ci podobny.

Co takhle ale pozadat karneval o 2 IP adresy a zapojit 2 PC pres hub/switch? To by melo byt v cene, ne?

Ja to mam takto zapojene a normalne to fachci. 1.PC ma dve LAN karty. Jedna je 10Mb do ni je zapojen modem a druha ja 100Mb ta je sdilena a je do ni pripojeno 2. PC.

U obou mam nastaveno automaticke zjistovani adresy a vse funguje bezchybne. Na obou pocitacich bezi Windows XP.

Odesláno

Zkus v nastavení síťového připojení přidat protokol cosi jako nwlink/netbios. Nějak tak to tam je, mě to pomohlo a ty dvě moje pc už na sebe vidí a internet jede taky.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem vyzkousel vsechno a porad nic.Ale jeden kamarad mi rekl, ze mel uplne stejny problem a zavolal proto na karneval a ti mu udajne sluzbu povolily a pak slo vsechny jak ma.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague