Odesláno 31. května 2006 19 let Zdravim, mam 2 pc propojene do site. Sit funguje bez problemu ale za boha nemuzu nastavit sdileni pripojeni internetu, koukal jsem se na spoustu for ale ku pomoci mi nebylo zadne z nich. Pri zkouseni nasdileni internetu se mi dostava hlasky: Při povolování programu Sdílení připojení k Internetu u tohoto připojení došlo k chybě. Zadaná služba není nainstalovaná služba. ridil jsem se rady microsoftu http://support.microsoft.com/kb/827328/cs ale ani to nepomohlo.
Odesláno 31. května 2006 19 let Jak to mate propojene? Sdileni pripojeni (ICS) byste poterbival pouze tehdy, pokud by jedno PC melo dve sitove karty a druhe bylo pripojeno pres prve.
Odesláno 1. června 2006 19 let ano presne takhle to mam, omlouvam se za neuplne informace... 1 pc - 2 sitove karty [integrovana 1gb a 100mb] , ta 100mb je propojena s modemem a ta integrovana 1gb je propojena krizenym UTP kabelem do 2 pc do sitove karty 100mb.
Odesláno 4. června 2006 19 let Aha. Sdileni internetu ve Windows je myslim stavene pouze na vytacena a DSL pripojeni. Nejsem si jist, zda lze provozovat se 2 LAN kartama. Pro tohle byste asi potreboval jiny SW, treba WinRoute ci podobny. Co takhle ale pozadat karneval o 2 IP adresy a zapojit 2 PC pres hub/switch? To by melo byt v cene, ne?
Odesláno 4. června 2006 19 let nebo koupit router a je po problému. Investice je to minimální a ušetří spoustu starostí
Odesláno 5. června 2006 19 let Aha. Sdileni internetu ve Windows je myslim stavene pouze na vytacena a DSL pripojeni. Nejsem si jist, zda lze provozovat se 2 LAN kartama. Pro tohle byste asi potreboval jiny SW, treba WinRoute ci podobny.Co takhle ale pozadat karneval o 2 IP adresy a zapojit 2 PC pres hub/switch? To by melo byt v cene, ne? Ja to mam takto zapojene a normalne to fachci. 1.PC ma dve LAN karty. Jedna je 10Mb do ni je zapojen modem a druha ja 100Mb ta je sdilena a je do ni pripojeno 2. PC. U obou mam nastaveno automaticke zjistovani adresy a vse funguje bezchybne. Na obou pocitacich bezi Windows XP.
Odesláno 7. června 2006 19 let Zkus v nastavení síťového připojení přidat protokol cosi jako nwlink/netbios. Nějak tak to tam je, mě to pomohlo a ty dvě moje pc už na sebe vidí a internet jede taky.
Odesláno 18. června 2006 19 let Tak jsem vyzkousel vsechno a porad nic.Ale jeden kamarad mi rekl, ze mel uplne stejny problem a zavolal proto na karneval a ti mu udajne sluzbu povolily a pak slo vsechny jak ma.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.