Odesláno 27. května 2006 18 let pravidelně mám problém s tím, že explorer mi napoprvé neotevře stránku, musím přes F5, až někdy napotřetí se chytne a stránka sa načte, každopádně tam někdy chybí obrázek a podobně, link na další stránku někdy taky nezafunguje. KDYSI TO ALE FUNGOVALO, Až TEĎ V POSLEDNíM čASE NE. už jsem z toho zoufalý, na hotlajne je prý všecho ok, modem vidíme, běží několik dní, nemáme hlášen výpadek, ale MNě TO SAKRU NECHCE OTEVÍRAT STRÁNKY, NAPOPRVé SE TAKY NESPOJíM S POPEM, SMTP, je to opruz. čÍM TO PROBOHA JE, JAK TO ODSTRANÍM, MÁ S TíM NĚDO TAKY PROBLéM ???
Odesláno 27. května 2006 18 let Zkontroluj, zda máš v síťovém připojení nastaveno, aby IP adresa byla zjištována z DHCP serveru a už to tak ponechej, Karneval přechází na tuto metodu přidělování!
Odesláno 27. května 2006 18 let Je stejny problem i s jinymi prohlizeci (Opera, FF)? Osobne bych to videl na softwarovy problem IE.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.