Posted April 3, 200619 yr Zdravím, mám problém s odesíláním e-mailů s přílohou přes mail.karneval.cz. V Avastu mám nastaveno mail.karneval.cz (Port25) to samé i v Thunderbirdu 1.5. Pokud odešlu nějaký e-mail s přílohou pár desítek kB odešle se. A když zkusím odeslat mail s přílohou 4MB naběhne to v TB do 100% chvíli trvá a pak napíše chybovou hlášku, že SMTP server neodpovídá. Nepoužívám Karneval a nevím o nějakých omezeních a potřeboval bych tedy poradit. Nějaká chyba v nastavení, nebo autentizace na SMTP server a nebo nějaký jiný funkční SMTP server. Díky
April 3, 200619 yr takze nejsi zakaznikem karnevalu ??? jestli je to tak, musis pouzivat smtp server sveho providera
April 3, 200619 yr Zdravím,mám problém s odesíláním e-mailů s přílohou přes mail.karneval.cz. V Avastu mám nastaveno mail.karneval.cz (Port25) to samé i v Thunderbirdu 1.5. Pokud odešlu nějaký e-mail s přílohou pár desítek kB odešle se. A když zkusím odeslat mail s přílohou 4MB naběhne to v TB do 100% chvíli trvá a pak napíše chybovou hlášku, že SMTP server neodpovídá. Nepoužívám Karneval a nevím o nějakých omezeních a potřeboval bych tedy poradit. Nějaká chyba v nastavení, nebo autentizace na SMTP server a nebo nějaký jiný funkční SMTP server. Díky Mam stejny problem, jiz jsem to resil zde http://forum.asw.cz/index.php?topic=1960.0 , kde naleznes docasne reseni