Odesláno 10. října 2017 7 let Hezký den. Chci se jen zeptat jakou máte zkušenost při stěhování? Nepříjde mi normální, že věrnostní období se mění k termínu instalace ale akce platná v tu dobu ne. Proč se tedy dále nepokračuje v původním datu věrnostního období? Zase vychcanost ze strany UPC?
Odesláno 11. října 2017 7 let @Groveer Zdravím, při stěhování smlouva běží tak, jako doposud, jste stále naším zákazníkem. Narážíte na akci 50% na půl roku?
Odesláno 11. října 2017 7 let Mně při stěhování také věrnostní období začalo od začátku. Zase celý nový rok. Podle operátorky běžny postup Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Internet 300 - TV Komplet nn KLADNO
Odesláno 11. října 2017 7 let před 3 hodinami, David - UPC napsal: @Groveer Zdravím, při stěhování smlouva běží tak, jako doposud, jste stále naším zákazníkem. Narážíte na akci 50% na půl roku? @David - UPC pokud jsme stále Vaším zákazníkem proč začíná věrnostní období od začátku? Proč tedy když opět chcete úvazek na 24 měsíců jako má nový zákazník nenabídnete i součastnou promo akci? Nejlepší je že se služba objednala v akci zaplať 100 budeš mít rychlost 200 a i to se prý zrušilo. A pokud se navíc ještě změní cena, která byla domluvena obchodním zástupcem budu to brát jako podraz z Vaší strany. Nechápu co je na tom tak těžkého nechat stávající podmínky jen změnit adresu. Třeba u O2 jsem neslyšel že by se při stěhování měnily podmínky které předtím platily. Upraveno 11. října 2017 7 let uživatelem Groveer
Odesláno 12. října 2017 7 let @Groveer musím se podívat, jak máte postavenou smlouvu. Pošlete mi do zprávy její číslo a dám Vám vědět. Děkuji.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.