Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím Lidičky..,nutně potřebuji pomoc..,už jsem celkem zoufalý...Mám hru Cs16full-v7 + Cs16patch_full_v26..,a kabelové připojení od společnosti Karneval(7000/512)...+WanIP..:81.27.205.xxx...Můj problém je v tom..,že když vytvořím hru a chci,aby se na mě lidi připojili skrz příkaz "connect+Ip" tak to funguje jen těm co mají stejného providera jako já..,čili Karneval...ale ostaní lidi..,co mají DSL,WiFi,či jiné připojení to píše onen legendární problém s "Class C"(hamachi)...Myslím si..,že to není problém s připojením..,pač QIII (když dělám server s wanIp) nám všem jede bez problémů...I sDSL,a WiFI...Prosím vás..,nemáte na to někdo nějakou záplatu..,či CS které dokáže tenhle problém eliminovat...?Díky všem za rady,připomínky,a případná řešení...

Odesláno

podivej se v consoli na promennou sv_lan. To prenastaveni by ti to melo jit.

Odesláno

Zdravím tě..,tak abych ti pravdu řekl..:ten příkaz jsem zkoušel zadat do konzole..,a moc jsem s tím nevyčaroval...Jako..,že by na mě vyběhla nějaká tabulka s konfigem a pod..,to jsem očekával..,ale právě nic...Samozřejmě..,nechci vypadat jako Lama..:')..,ale mohl by jsi to trošku upřesnit..?Myslím tím návod..,díky moc...

Odesláno

Připoj se na tvuj server, který jsi založil (předpokládám, že tam nyní jsi), otevři si konzoli tlacitkem pod ESC. A napis příkaz sv_lan 0 . Tím bys měl nastavit server, aby neběžel jako LANový.

Hodně štěstí!

Odesláno

Zdravím tě..,tak jsem ten příkaz (sv_lan 0) tedy zadal do konzole..,je fajn že jsem prezentovaný v Internet_serverch..,(mimochodem..,což je super..:')ale můj problém to stále neřeší...Nevím..,jak to rozchodit..,aby se na mě mohli připojit všichni...:'(prostě někomu to opět funguje bez problémů..,a někomu to stále hlásí "Class C"...podle mě..,by se to snad dalo řešit nějakým patchem či utilitkou..,ale bohužel..,herní server CS zakládám prvně v životě...nicméně..,i tak díky za příspěvek..,i tohle se hodí vědět...

Odesláno

Osobně jsem tento problém tuším též nevyřešil, resp. nevyřešil jej kolega, který má tež Karneval. Založil si server a ja se na něj nemohl připojit, avšak, když jsem ho vytvořil ja, on ke mně mohl.

Dále jsme to neřešili, ale neni špatné vše objasnit :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague